Αθλητισμός

Ζορζέ Ζεζούς για Σεμέδο: “Τον θέλω, αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες”

Ζορζέ Ζεζούς για Σεμέδο: “Τον θέλω, αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες”
Ζορζέ Ζεζούς για Σεμέδο: "Δεν έχω πολλές ελπίδες. Ο Ολυμπιακός βάζει υψηλή τιμή αυτή τη στιγμή στο τραπέζι", τονίζει ο τεχνικός των "αετών".

Το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο είναι γνωστό καιρό τώρα. Αυτή τη φορά όμως ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεζούς, μίλησε για το ενδιαφέρον του για τον στόπερ του Ολυμπιακού, με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναφέροντας ότι πλέον δεν έχει ελπίδες να γίνει η μεταγραφή. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Ο Σεμέδο ήταν ένας παίκτης που αποτέλεσε προτεραιότητα για τη Μπενφίκα. Επειδή είναι Πορτογάλος, επειδή έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Ο Σεμέδο είναι ποιοτικός παίκτης, τον έχω δει στα ματς του Ολυμπιακού. Είναι διεθνής και αργά ή γρήγορα θα παίζει βασικός. Γι’ αυτόν και τον Ρούμπεν Ντίας δεν έχω αμφιβολίες”.

Ενώ πρόσθεσε: “Δεν έχω πολλές ελπίδες. Ο Ολυμπιακός βάζει υψηλή τιμή αυτή τη στιγμή στο τραπέζι αλλά η Μπενίκα δεν έχει αυτό το ποσό. Αν κατεβάσουν την τιμή θα υπάρχει ελπίδα. Ο Σεμέδο θέλει να έρθει στην Πορτογαλία και την Μπενφίκα και να δουλέψει μαζί μου”.

Η πορεία του Σεμέδο στον Ολυμπιακό

Στις 26 Ιουνίου 2019, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμέδο έναντι 4,5 εκατ. ευρώ, με τον παίκτη να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο. Ο Πορτογάλος έκανε το ντεμπούτο του στο φιλικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά στις 29 Ιουνίου του 2019, ενώ το επίσημο ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε στον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ στις 23 Ιουλίου του 2019 εναντίον της Βικτόρια Πλζεν. Στις 30 του μήνα, ξανά εναντίον της Βικτόρια Πλζεν, στον επαναληπτικό αγώνα σκόραρε το πρώτο του γκολ σε μια εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού με 4-0 στο Καραϊσκάκη. Δέχτηκε την πρώτη του κόκκινη κάρτα στην εκτός έδρας νίκη με 0-1 εναντίον του ΟΦΗ στο 90+6′ μετά την λήξη του αγώνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments