Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Πέτσα: Να δώσει εξηγήσεις – Γιατί χρηματοδότησε κανάλι που προβάλλει αρνητές της μάσκας

ΣΥΡΙΖΑ για Πέτσα: Να δώσει εξηγήσεις – Γιατί χρηματοδότησε κανάλι που προβάλλει αρνητές της μάσκας
ΣΥΡΙΖΑ για Πέτσα: Επίθεση με φόντο την καμπάνια «Μένουμε ασφαλείς» εξαπέλυσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης συνεχίζεται με φόντο τα χρήματα που δόθηκαν σε ΜΜΕ για την καμπάνια «Μένουμε ασφαλείς». Ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται και ζητάει εξηγήσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο σχετικά με χρήματα που δόθηκαν σε κανάλι, που όπως ισχυρίζεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προβάλει αρνητές της μάσκας και συνωμοσιολόγους. Το ποσό που δόθηκε στο συγκεκριμένο κανάλι είναι σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

«Ο κ. Πέτσας χρηματοδότησε με δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την καμπάνια «μένουμε ασφαλείς» κανάλι, το οποίο παρέχει σε εκπομπή του νομικές συμβουλές κατά της καραντίνας και της υποχρεωτικής μάσκας, που προωθεί την αυτοδικία και χαρακτηρίζει τον κοροναϊό και τις μάσκες «συνομωσία για να πεθάνουν 15.000 παιδιά και να φτιαχτεί ένα κιλό αδρενόχρωμα» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Περιμένουμε από τον κ. Πέτσα να εξηγήσει στους πολίτες γιατί έδωσε δημόσιο χρήμα με πρόσχημα την πανδημία, σε αρνητές μάσκας και συνομωσιολόγους. Αν δεν μπορεί, ας μας εξηγήσει τουλάχιστον πως παράγεται το «αδρενόχρωμα».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αυγής, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε χρηματοδότηση που δόθηκε σε κανάλι της Θράκης το οποίο, σύμφωνα, με την καταγγελία, διοργάνωνε εκπομπές που έδινε οδηγίες στους πολίτες για το πώς μπορούν να αντιδράσουν νομικά απέναντι στην επιβολή χρήσης μάσκας!

Σε μία από τις εκπομπές επιστήμονας προβάλει την άποψη, ότι οι άνθρωποι υποφέρουν φορώντας μάσκα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, και τονίζει ότι η μάσκα προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, εμπεριέχει κινδύνους για την υγεία και ακόμη και για την ανθρώπινη ζωή σε κάποιες περιπτώσεις.

Κριτική και για τη σύνοδο κορυφής

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης απάντησε με δηλώσεις του στην κριτική του Στέλιου Πέτσα, όσον αφορά την στάση του Αλέξη Τσίπρα για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής. Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είπε στο RadioNorth 98:

«Ο κ. Πέτσας σε προχθεσινές του δηλώσεις είχε υποσχεθεί «κυρώσεις που δαγκώνουν», κι εγώ προσωπικά δεν είδα κάτι τέτοιο. Αντί να κάνει επίθεση στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ας κοιτάξει να γίνει κάποιου είδους αυτοκριτική στην ίδια την κυβέρνηση που τελευταία στιγμή αποφάσισε ότι επιθυμεί κυρώσεις και δεν πήρε απολύτως τίποτα. Να σταματήσει λοιπόν να θριαμβολογεί που οι χειρισμοί της μας έφεραν σε δύσκολη κατάσταση στα εθνικά θέματα και έχουμε αναγκαστεί να ζητήσουμε τη συνδρομή της Γαλλίας, με αντίτιμο ένα μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα που θα λειτουργήσει ως δέλεαρ για την Γαλλία ξεχωριστά από την προσωπική της ατζέντα στην Ανατολική Μεσόγειο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments