Ελλάδα

Έλενα Ακρίτα Ντόναλντ Τραμπ: Το σχόλιο της δημοσιογράφου που προκάλεσε αντιδράσεις

Έλενα Ακρίτα Ντόναλντ Τραμπ: Το σχόλιο της δημοσιογράφου που προκάλεσε αντιδράσεις
Έλενα Ακρίτα Ντόναλντ Τραμπ: Η γνωστή δημοσιογράφος έκανε ένα ποστ για τον Αμερικανό πρόεδρο και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγος του βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Φυσικά η είδηση έγινε πρώτο θέμα παντού καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν ένας από τους ηγέτες που είχε αντιμετωπίσει με επιπολαιότητα την πανδημία. Επίσης δεν είναι λίγο πράγμα για τον πλανητάρχη να νοσεί από μια θανατηφόρα νόσο. Ειδικότερα όταν και ο ίδιος ανήκει σε μια κατηγορία που έχει μεγάλη ευπάθεια στον κορωνοϊό. Βέβαια δεν έλειψαν και αυτοί που αντιμετώπισαν την κατάσταση με χιούμορ.

Αρκετοί χρήστες στα Social Media επέλεξαν το μαύρο χιούμορ για την κατάσταση της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ. Οι Έλληνες χρήστες δεν αποτέλεσαν εξαίρεση με το Facebook και το Twitter να παίρνουν φωτιά. Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν το γεγονός ήταν και η Έλενα Ακρίτα. Η δημοσιογράφος είναι γνωστή για το έξυπνο και συγχρόνως ιδιαίτερο χιούμορ. Για άλλη μια φορά η ανάρτησή της σχετικά με την υγεία του Τραμπ προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στα κοινωνικά δίχτυα.

Η Μελάνια σκάβει τον τάφο του Ντόναλντ

Η Έλενα Ακρίτα επέλεξε να μη κάνει κάποιο μεγάλο σχόλιο. Αρκέστηκε σε μια φωτογραφία και μια απλή λεζάντα, όλο νόημα. Συγκεκριμένα στην εικόνα εμφανίζεται η Μελάνια Τράμπ με ένα φτυάρι να είναι έτοιμη να σκάψει έναν λάκκο. Το μήνυμα της φωτογραφίας ήταν “Τραμπ αυτός θα γίνει ο τάφος σου #ΕύθυμηΧήρα”. Με αυτό τον τρόπο καυτηρίασε τα όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τις σχέσεις του ζευγαριού.

Πάντως η παραπάνω ανάρτηση προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια αναγκάζοντας την Έλενα Ακρίτα να κάνει νέο ποστ. Συγκεκριμένα έγραψε: “Άχου παρεξηγήθηκαν μωρέ μερικοί επειδή ανάρτησα και σχολίασα την φωτογραφία με την πρώτη κυρία που σκάβει με την τσάπα. Που ο αντρούλης της ο αρχικλέφτης πλήρωσε 750 δολάρια στην εφορία και βοά το σύμπαν με τις πομπές του. Που κατέβασε στρατό να πνίξουν στο αίμα διαδηλωτές μαύρους και λευκούς. Που ονειρεύεται χούντες, βασανιστήρια, στρατοδικεία. Που φαντασιώνεται να κάνει τη χώρα του ένα τεράστιο Γκουαντάναμο, το πουλάκι μου.

Αχου παρεξηγήθηκαν μωρέ που έπιασα στο στόμα μου το ίνδαλμα τους. Παρεξηγήθηκαν οι ‘μην ανακατεύεσαι’. Οι ‘άμα θέλεις πρόσφυγες να τους πάρεις σπίτι σου’ – γιατί το δικό τους σπίτι βλέπεις είναι γεμάτο Έλληνες άστεγους.

Αχου παρεξηγήθηκαν αυτοί που έλεγαν τον δολοφονημένο φίλο μου κλεφτρόνι και πρεζόνι. Παρεξηγήθηκαν οι ακροδεξιοί, τα ρατσιστόμουτρα, οι κακοποιητές, οι χλευαστές των ευπαθών ομάδων, οι κακόψυχοι, τα ανθρωπάκια που βλέπουν την βία μπροστά στα μάτια τους και σφυρίζουν αδιάφορα.

Αχου παρεξηγήθηκαν μωρέ οι διώκτες των κυνηγημένων όπου γης. Αυτοί που μάς εύχονται ‘ψόφο’ και ‘καρκίνο’.

Αχου παρεξηγήθηκαν μωρέ.

Αχου και δε με νοιάζει.

Eat your hearts out, sweeties”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments