Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [05/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [05/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [05/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [05/10/20].

Κριός

Εάν αισθάνεστε κάπως δυσαρεστημένοι από τη συμπεριφορά του/της συντρόφου σας, αφιερώστε χρόνο για να επεξεργαστείτε τα πράγματα μόνοι. Μπορεί να μην βρείτε άμεσες λύσεις, αλλά θα είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για να το συζητήσετε και να κατανοήσετε την άποψη του/της.

Ταύρος 

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να αποφασίσετε να ενισχύσετε τον δεσμό σας, κάτι που πρώτα μπορεί να απαιτήσει μια σοβαρή συζήτηση. Μην ανησυχείτε. Στο τέλος θα υπάρξει κάποιος λόγος για να το γιορτάσετε.

Δίδυμοι

Τείνετε να μην εμπιστεύεστε τους ανθρώπους σε θέσεις εξουσίας, επειδή αναρωτιέστε για τα κίνητρά τους. Υπάρχει μια ισχυρή ένδειξη τώρα ότι το τελευταίο ερωτικό σας ενδιαφέρον κατέχει μια υψηλή θέση. Προσπαθήστε να μην τον/την κρίνετε για αυτό αλλά να εμπιστευθείτε τα συναισθήματά σας.

Καρκίνος

Η ενέργεια της μέρας θα βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε άλλη μια επιλογή στο συνεχιζόμενο έπος της σχέσης σας. Πρώτα όμως, πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για το μέλλον: Αν και οι δύο περιμένετε τα ίδια πράγματα. svg%3E

Λέων 

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αισθάνεστε κάπως αγχωμένοι για την επικοινωνία σας με τον/την σύντροφό σας. Έχετε κάποια νέα για αυτόν/αυτήν και δεν είστε σίγουροι για το πώς θα τα πάρει. Όσο σοβαρά και αν φαίνονται τα πράγματα, η κατάληξη θα είναι θετική και για τους δυο σας.

Παρθένος

Το παρελθόν μπορεί να εισβάλει στο παρόν σας σήμερα. Μια πρώην σχέση θα επιστρέψει στη ζωή σας μέσα από μια περίεργη τροπή της μοίρας. Ίσως υπάρχουν κάποια ανεπίλυτα θέματα μεταξύ σας ή κάτι που πρέπει να διευκρινιστεί. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να επανορθώσετε.

Ζυγός 

Το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί τον ρομαντισμό. Το υπέροχο άτομο που γνωρίσατε χθες, σας κάνει να βαριέστε μέχρι θανάτου… Και ανακαλύπτετε ότι έχετε λίγα κοινά πράγματα μεταξύ σας. Αλλάξτε περιβάλλον αν θέλετε να βρείτε τον έρωτα.

Σκορπιός

Εντάξει, κάνατε ένα λάθος! Το άτομο για το οποίο κόβατε φλέβες, αποδείχθηκε βαρετό και εξαρτημένο. Και πώς να το ξέρατε; Η ενέργεια της μέρας υποδηλώνει ότι είναι καιρός να αναλάβετε δράση. Τώρα ξέρετε ποια είναι τα όριά σας, κάντε τα σαφή και μην αποκλίνετε από αυτά. svg%3E

Τοξότης 

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια ανατροπή στην ερωτική σας ζωή. Ήσασταν τόσο κοντά στο να πετύχετε ένα ραντεβού με το άτομο των ονείρων σας. Και ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά μια παλιά σας σχέση και τα χαλάει όλα. Μην ανησυχείτε: Σύντομα θα έχετε άλλη μια ευκαιρία!

Αιγόκερως

Αν νιώθετε ότι η ερωτική σας ζωή έχει πέσει σε τέλμα και όλα σας τα ραντεβού καταλήγουν σε αποτυχία, μάλλον έχετε δίκιο. Το παρελθόν παρεμβαίνει στο παρόν και το αντικείμενο του πόθου σας φαίνεται να κάνει πίσω. Μην ανησυχείτε, τα πράγματα πρόκειται να βελτιωθούν σύντομα!

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει ένα ρομαντικό δείπνο με τον/την αγαπημένο/η σας. Κατεβάστε τηλέφωνα και αρνηθείτε τις προσκλήσεις από φίλους. Αφιερωθείτε ο ένας στον άλλον και επαναπροσδιορίστε την σχέση σας.

Ιχθύες

Σήμερα ίσως χρειαστεί να μιλήσετε με το ταίρι σας για ορισμένα ζητήματα που έχουν προκύψει στη σχέση σας. Ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι μπορεί να υπάρχουν πράγματα που κρύβετε ο ένας από τον άλλο και θα πρέπει να ξεκαθαριστούν. Κάντε την αρχή και όλα θα πάνε καλά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments