Ελλάδα

Τραγωδία στην Κρήτη: Απαγχονίστηκε με γραβάτα λίγες ώρες πριν τη δίκη για τα χρέη του

Τραγωδία στην Κρήτη: Απαγχονίστηκε με γραβάτα λίγες ώρες πριν τη δίκη για τα χρέη του

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Τραγωδία στην Κρήτη: Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ιατροδικαστής.

Απαγχονισμένος βρέθηκε λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ της Τρίτης, στην περιοχή του Κατσαμπά στο Ηράκλειο ένας άντρας, ηλικίας 68 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, τον αυτόχειρα, που είχε χρησιμοποιήσει μια γραβάτα για να βάλει τέλος στη ζωή του, εντόπισε πρώτη η γυναίκα του, που ειδοποίησε τις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ιατροδικαστής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωί της Τετάρτης είχε προγραμματιστεί δίκη του 68χρονου για χρέη.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.