Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [06/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [06/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [06/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [06/10/20].

Κριός

Μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας σήμερα. Συνήθως απλά ανέχεστε τα άτομα με τα οποία βγαίνετε ραντεβού: Δεν έχουν το βάθος, το μυστήριο και την μαγεία που λαχταράτε και τα κίνητρά τους είναι τόσο προφανή. Ωστόσο, αυτό το άτομο σας ιντριγκάρει και σίγουρα θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Ταύρος 

Αν ψάχνετε για σχέση και αισθάνεστε απογοητευμένοι με τα άτομα που γνωρίζετε, σήμερα θα αλλάξετε γνώμη. Μπορεί να εντυπωσιαστείτε όταν μια χαλαρή συζήτηση οδηγήσει σε κάτι πολύ πιο συναρπαστικό και ουσιαστικό από ό,τι έχετε βιώσει εδώ και πολύ καιρό.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό σας φέρνει πιο κοντά με κάποιον/α που είναι απολύτως ειλικρινής και δεν έχει τίποτα να κρύψει. Τον/την βρίσκεστε απίστευτα γοητευτικό/ή και ενδιαφέρων/ενδιαφέρουσα, καθώς είναι κάτι, που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ για τον εαυτό σας – αν και ίσως θα έπρεπε!

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να δείτε με διαφορετικό τρόπο ορισμένες πτυχές της σχέσης σας. Εάν πιστεύετε ότι υπάρχουν ζητήματα που θα μπορούσατε να εξετάσετε πιο βαθιά και να συζητήσετε, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε. Μπορεί να αισθάνεστε κάπως ευάλωτοι αρχικά, αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Λέων 

Αξιοποιήστε την ενέργεια της μέρας, θα αλλάξετε γνώμη για ένα άτομο για το οποίο έχετε ανάμεικτα συναισθήματα. Το πλανητικό σκηνικό θα σας ανοίξει τα μάτια σχετικά με ορισμένες πτυχές της συμπεριφοράς του για τις οποίες ανησυχούσατε. Κάτι θα κάνει κλικ μέσα σας και θα καταλάβετε πολλά πράγματα για αυτό.

Παρθένος

Αν σήμερα αισθάνεστε παθιασμένοι και αναζητάτε τον έρωτα, μπορεί να βρείτε περισσότερα από όσα είχατε συμφωνήσει. Ακόμη και μια απλή ανταλλαγή βλεμμάτων μπορεί να οδηγήσει σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και μετά ποιος ξέρει; Όλο το βράδυ είναι δικό σας.

Ζυγός 

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει περιθώρια ευελιξίας. Μπορεί να αισθάνεστε πολύ ή λίγο ερωτευμένοι αλλά σίγουρα δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε μια βαθιά σύνδεση με κάποιον/α. Μπορεί να πρόκειται για κάποιο άτομο από το παρελθόν ή με κάποιον/α φίλο/η, αλλά θα δυσκολευτείτε να αντισταθείτε. Έχετε περισσότερα κοινά από όσα φαντάζεστε.

Σκορπιός

Η ενέργεια της μέρας φέρνει πάθος στην ζωή σας. Το άτομο που πρόκειται να συναντήσετε, μπορεί να είναι κάπως ασυνήθιστο και ίσως μη αποδεκτό από κάποιους… Αλλά εσείς θα το βρείτε ιδιαίτερα γοητευτικό και θα θελήσετε να το γνωρίσετε καλύτερα.

Τοξότης 

Η ενέργεια της μέρας μπορεί να σας πέσει κάπως βαριά, αν και γενικά τα πάτε καλά με τις εντάσεις. Εν πάση περιπτώσει, μπορείτε πάντα να κρυφτείτε στο καβούκι σας, εάν αισθανθείτε ευάλωτοι. Αλλά πιθανότατα, τα πράγματα δεν θα πάνε τόσο άσχημα. Απλά θα πρέπει να αποδεχτείτε ότι αυτό το άτομο σας αγαπάει με έναν τρόπο που δεν έχετε συνηθίσει. Χαρείτε το!

Αιγόκερως

Κάποιο γοητευτικό άτομο από άλλη χώρα, μπορεί να σας βγάλει από τη ρουτίνα σας. Το πλανητικό σκηνικό αποκαλύπτει ένα γεγονός από το παρελθόν, που συνδέεται με την παρούσα συνάντηση έστω και αμυδρά. Είναι ωστόσο ένα σημάδι ότι όλα πάνε καλά και ότι μπορούν να γίνουν καλύτερα.

Υδροχόος

Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να είστε λίγο πιο μυστικοπαθείς από ότι συνήθως. Δεν σας αρέσει να κρύβετε πράγματα από τον/την αγαπημένο/η σας αλλά αισθάνεστε ότι υπό αυτές τις συνθήκες, είναι καλύτερα να μην ξέρει. Αισθάνεστε δικαιολογημένοι να προχωρήσετε με μια συνάντηση που έχετε προγραμματίσει. Ή μήπως όχι;

Ιχθύες

Έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε ορισμένες πτυχές της σχέσης σας σήμερα. Παρόλο που γενικά δεν σας αρέσει να πέφτετε κατευθείαν στα βαθιά, ειδικά στις σχέσεις σας, τώρα θεωρείτε ότι πρέπει να το κάνετε. Μπορεί να μην είναι ευχάριστο, αλλά μόνο έτσι θα καταφέρετε να επιλύσετε μερικά καίρια ζητήματα που αφορούν και τους δύο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments