Αθλητισμός

Λιβάγια – Ολιβέιρα: Έρχονται εξελίξεις με τα συμβόλαια των δυο

Λιβάγια – Ολιβέιρα: Έρχονται εξελίξεις με τα συμβόλαια των δυο
Λιβάγια - Ολιβέιρα: Η ΑΕΚ αναμένεται να καλέσει τους δυο ποδοσφαιριστές προκειμένου να γίνει νέα κουβέντα για το μέλλον τους.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν έντονο για την Ένωση. Μετά από μια μέτρια χρονιά οι άνθρωποι της ΑΕΚ πήραν την απόφαση να κινηθούν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Οι “κιτρινόμαυροι” πρόσθεσαν στο ρόστερ τους παίκτες με ποιότητα και μεγάλη εμπειρία, ενώ κάποιοι από αυτούς ήταν και γνώστες του Ελληνικού πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα τον Ινσούα, Ανσαριφάρντ και Σακχόφ που στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε πριν από τρεις μέρες και η ΑΕΚ δεν έχει σκοπό να κινηθεί για άλλη μεταγραφή από την αγορά των ελεύθερων. Στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο υπάρχει ικανοποίηση για τους παίκτες που έχει τώρα η ομάδα. Αφού τα μεταγραφικά έχουν πλέον τελειώσει οι άνθρωποι της ομάδας έχουν όλο τον χρόνο να ασχοληθούν με τις ανανεώσεις καθώς υπάρχουν δυο σημαντικές υποθέσεις. Μιλάμε φυσικά για τους Λιβάγια και Ολιβέιρα, ενώ τελειώνει και το συμβόλαιο του Χρήστου Αλμπάνη.

Έρχονται άμεσες εξελίξεις με Λιβάγια – Ολιβέιρα

Το βάρος αναμένεται να πέσει στις περιπτώσεις Λιβάγια και Ολιβέιρα που είναι και οι πιο σύνθετες. Στην περίπτωση του Κροάτη σέντερ φορ έχει γίνει μια πρώτη επαφή που μετουσιώθηκε σε πρόταση. Ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχει απόσταση στο οικονομικό, αλλά και κοινή επιθυμία για επέκταση της συνεργασίας τους. Το επόμενο διάστημα θα γίνει νέα προσέγγιση προκειμένου να φτάσουμε στη συμφωνία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λιβάγια και η οικογένεια του είναι χαρούμενοι στην Ελλάδα και τους επόμενους μήνες περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Αυτά πάντα παίζουν ρόλο στις αποφάσεις των ποδοσφαιριστών.

Στην περίπτωση του Ολιβέιρα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Σίγουρα ο Πορτογάλος είναι πιο σίγουρος για την επιλογή του σε σχέση με πέρσι το καλοκαίρι, αλλά ακόμα δεν έχει φύγει από το μυαλό του το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε κορυφαίο πρωτάθλημα. Στη ζυγαριά θα πρέπει να μπει το γεγονός ότι έρχεται Euro. Το ιδανικό σενάριο για τον ίδιο είναι να βρίσκεται στην αποστολή της Πορτογαλίας και να μπορεί να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ήταν αρνητικός στο να μείνει στην ΑΕΚ. Άλλωστε ο Μάσιμο Καρέρα τον υπολογίζει για βασικό σέντερ φορ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments