Lifestyle

Κρυσταλλία έγκυος: Με την πιο τρυφερή φωτογραφία μπήκε στον έβδομο μήνα της

Κρυσταλλία έγκυος: Με την πιο τρυφερή φωτογραφία μπήκε στον έβδομο μήνα της
Κρυσταλλία έγκυος: Η ανάρτηση της τραγουδίστριας στο Instagram έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να «λιώσουν».

Είναι αδιαμφισβήτητο πως η Κρυσταλλία Ρήγα, η γνωστή τραγουδίστρια και μια εκ των παρουσιαστριών του «The Booth», διανύει μια από τις ωραιότερες και πιο παραγωγικές περιόδους της ζωής της καθώς περιμένει να γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Πριν από ελάχιστες ημέρες μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία της ίδιας στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram όπου χαμογελάει δίχως να κοιτάζει τον φωτογραφικό φακό γράφοντας πως είναι μόλις δύο μήνες πριν φέρει στον κόσμο το αγγελούδι της. «Και ο 7ος μήνας μόλις ξεκίνησε!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία που σάρωσε συγκεντρώνοντας πάνω από δεκαπέντε χιλιάδες likes και παραπάνω από διακόσια σχόλια.

Ακολουθεί η ανάρτηση για τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της:

Επίσης, στις δημοσιεύσεις της είναι φανερή η αλλαγή του στιλ της επιλέγοντας άνετα girly ρούχα. Μάλιστα, σε μια παλαιότερη συνέντευξή της ο δημοσιογράφος την είχε ρωτήσει το εξής: «Είχα διαβάσει πως μικρή ήσουν αγοροκόριτσο. Τώρα η εικόνα σου είναι τελείως διαφορετική. Πότε έγινε η αλλαγή;». «Ήμουν αγοροκόριτσο και νομίζω πως δεν το έχω βγάλει πολύ από μέσα μου. Μπορεί να είμαι γατούλα στο σπίτι μου, αλλά είμαι και αγοροκόριτσο. Δεν ξέρω αν ήρθε τελικά αυτή η μετάβαση… Είμαι για παράδειγμα ευαίσθητη, αλλά είμαι κάποιες στιγμές και αθυρόστομη, νταλικέρης…!».

Όσο για τον γάμο της τον προηγούμενο Σεπτέμβριο ο οποίος εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο πάρτι, σχολίασε το εξής: «Είναι ό,τι πιο ωραίο έχουμε ζήσει. Το συζητάμε ακόμη και τώρα, όχι βέβαια πως έχει περάσει πολύς καιρός. Έγινε ακριβώς όπως το φανταζόμασταν, με αυτούς που θέλαμε να είναι μαζί μας και τον τρόπο που θέλαμε να το κάνουμε. Ήταν ένα πάρτι το οποίο το ζήσαμε στο έπακρο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη στιγμή που θυμάται πιο έντονα και που έχει χαραχθεί στη μνήμη της. «Τη στιγμή της τούρτας. Δεν είχαμε γαμήλια τούρτα! Την είχε φτιάξει η Άντα Λιβιτσάνου, πολύ καλή μου φίλη. Τον γάμο τον διοργάνωσα όλο μόνη μου. Θα μπορούσε και αυτό να είναι ένα επάγγελμα για εμένα. Η τούρτα λοιπόν, έμεινε στο πλοίο, το οποίο το βλέπαμε να φεύγει από το λιμάνι. Το είπαμε στον κόσμο και γελάσαμε πολύ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments