Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [09/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [09/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [09/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [09/10/20].

Κριός

Σήμερα έχετε μια πρόκληση μπροστά σας. Χρειάζεστε, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, να αισθανθείτε ότι έχετε τον έλεγχο στην ερωτική σας ζωή και στα συναισθήματά σας. Μπορεί βέβαια να χάσετε προσωρινά τον αυτοέλεγχό σας μπροστά σε μια δίνη πάθους. Τολμάτε να αφεθείτε;

Ταύρος

Ένα πράγμα που δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε, είναι η ρουτίνα. Σήμερα μπορεί να γοητεύσετε κάποιο άτομο που σπάει όλους τους κανόνες. Μπορεί να μην λέει πολλά από εξωτερική εμφάνιση αλλά νιώθετε μια έξαψη με την παρουσία του. Σίγουρα θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό.

Δίδυμοι

Η μέρα σας βρίσκει να προσπαθείτε να διατηρήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Συνήθως σας αρέσει να κάνετε αργά και προσεκτικά βήματα, δημιουργώντας ένα αίσθημα εμπιστοσύνης με την πάροδο του χρόνου. Αλλά κάτι άλλαξε μέσα σας. Προσπαθήστε να πάρετε τα πράγματα όπως έρχονται, πιθανότατα θα λειτουργήσει καλύτερα από όσο νομίζετε.

Καρκίνος

Τι έχετε σκοπό να κάνετε για αυτή την ξαφνική έλξη προς ένα συγκεκριμένο άτομο; Θέλετε να ενδώσετε αλλά και δεν θέλετε, γιατί αγαπάτε την ανεξαρτησία σας. Έχετε σκεφτεί ότι ίσως χρειάζεστε υπερβολικά πολύ χώρο για τον εαυτό σας; Εάν θέλετε μια πραγματική σχέση, θα πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις. svg%3E

Λέων

Έχετε την ευκαιρία να ενωθείτε με το αντικείμενο του πόθου σας. Η έλξη σας είναι πολύ ισχυρή σήμερα και τα βλέπετε όλα τέλεια πάνω του. Αν θέλετε να λειτουργήσει πραγματικά, θα πρέπει να βάλετε και μια δόση ρεαλισμού στο παιχνίδι.

Παρθένος

Οι σχέσεις σήμερα μπορεί να εξελιχθούν με διάφορους τρόπους. Υπάρχει πιθανότητα μεγαλύτερης αρμονίας και συνεργασίας, η πιθανότητα σύγκρουσης ή λίγο και από τα δύο. Πρέπει να καταλάβετε τι κάνει τον καθένα σας μοναδικό και διαφορετικό. Αλλά πρέπει επίσης να δείτε ακριβώς τι είναι αυτό που σας ενώνει.

Ζυγός

Μπορεί να είστε έτοιμοι να κάνετε το αποφασιστικό βήμα στην σχέση σας. Έχετε φτάσει σε μια φάση, που και οι δύο θέλετε να είστε μαζί σε μόνιμη βάση. Χρειάζεται μόνο ένας για να κεντρίσει το θέμα, ώστε μετά από συζήτηση να το κάνετε πραγματικότητα.

Σκορπιός

Το πιθανότερο είναι ότι σήμερα δεν θα μπορείτε να συμφωνήσετε με το ταίρι σας. Ο ένας ξέρει τι θέλει και πώς να το αποκτήσει, τόσο στη σχέση όσο και στη ζωή. Ο άλλος τείνει να παραδίδεται και να δέχεται ό,τι συμβαίνει, είτε πιστεύει ότι είναι σωστό είτε όχι. Πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη ισορροπία. svg%3E

Τοξότης

Η μέρα φέρνει την πιθανότητα να συναντήσετε το άτομο των ονείρων σας. Τεχνικά, μπορείτε να συναντήσετε τον αληθινό έρωτα οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή… Αλλά υπάρχει μια συγκεκριμένη ισορροπία στην ατμόσφαιρα σήμερα, που ενθαρρύνει τις αρμονικές συναντήσεις.

Αιγόκερως

Αυτό που θέλετε περισσότερο από τον άλλον, είναι να σας λατρεύει σαν να είστε όλος του ο κόσμος. Ωστόσο, σήμερα μπορεί να αναγκαστείτε να αναγνωρίσετε ότι δεν είστε το επίκεντρο της ζωής ενός άλλου ατόμου. Ότι έχει και άλλα ενδιαφέροντα, τα οποία πρέπει να αποδεχτείτε.

Υδροχόος

Σε γενικές γραμμές είστε άνθρωποι χαμηλών τόνων, χωρίς έντονες συναισθηματικές εξάρσεις στις σχέσεις σας. Σήμερα μπορεί να βρεθείτε με κάποιο άτομο, που θα σας γοητεύσει με έναν τρόπο που δεν έχετε βιώσει ποτέ μέχρι τώρα. Αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια εξαρτάται από εσάς.

Ιχθύες

Σήμερα θα κάνετε πολλά κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμά σας. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αγάπη σας για την ομορφιά και την αισθητική στο μέγιστο. Ωστόσο, παρόλο που μπορεί να προκαλέσετε καρδιοχτύπια, μην περιμένετε ότι όλοι θα πέσουν στα πόδια σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments