Αθλητισμός

Βασίλης Σουρλής Ολυμπιακός: Από τις ακαδημίες στην ομάδα μέχρι το 2024

Βασίλης Σουρλής Ολυμπιακός: Από τις ακαδημίες στην ομάδα μέχρι το 2024
Βασίλης Σουρλής Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι «έδεσαν» το νέο ταλέντο στην ομάδα μέχρι το 2024.

Ο Ολυμπιακός ποντάρει στις ακαδημίες του για να μπορεί να αξιοποιεί στη συνέχεια τα ταλέντα που εκπαιδεύονται στου Ρέντη. Τέτοια περίπτωση αποτελεί και ο Βασίλης Σουρλής που πριν ακόμα γίνει 18 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Πειραιά. Όπως αναφέρει το to10.gr, ο Βασίλης Σουρλής είναι ένα από τα διαμάντια που έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια η ακαδημία του Ρέντη και έχει τραβήξει την προσοχή του Μαρτίνς από τα 16 του χρόνια.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κάλεσε τον ποδοσφαιριστή και τους εκπροσώπους του για συζητήσεις, σχετικά με το νέο του συμβόλαιο. Οι συζητήσεις αυτές δεν κράτησαν παρά μόνο μερικά λεπτά. Καθώς η επιθυμία των δύο πλευρών είναι κοινή και ξεκάθαρη: Ο Ολυμπιακός θέλει να μείνει και να εξελιχθεί ο Σουρλής και ο νεαρός μέσος, θέλει να μείνει, να πάρει ευκαιρίες και να διεκδικήσει θέση στα πλάνα του προπονητή του.

Με λίγα λόγια, υπήρξε συμφωνία σε όλα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Σουρλής συμφώνησε και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, με χρονική διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2024, αλλά και καλύτερες απολαβές. Δείγμα του πόσο πολύ τον πιστεύουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Αλλά και μία επιβράβευση για την εξαιρετική παρουσία του στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, στην οποία έχει μονιμοποιηθεί από φέτος.

Ο Σουρλής δεν έχει γίνει ακόμη 18 ετών (16/11/2002), αλλά έχει προλάβει να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα (σ.σ. αγωνίστηκε στο ΟΦΗ–Ολυμπιακός 1-3, 15/07), ενώ πέρυσι ακολούθησε όλο το βασικό πρόγραμμα προετοιμασίας των Πειραιωτών, αποτελώντας προσωπική επιλογή του Μαρτίνς. Φέτος, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να τον διατηρήσει μόνιμα στην πρώτη ομάδα και να τον «δίνει» στην ομάδα Κ19 για τα παιχνίδια της, ώστε να διατηρήσει ρυθμό, αλλά και να βοηθήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, όπως και στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Τζολάκη, έτσι και σε αυτήν του Σουρλή, ο Ολυμπιακός επέλεξε να δείξει στα ταλέντα του ότι είναι δίπλα τους, τους πιστεύει και τους στηρίζει έμπρακτα. Ετσι, παρότι και οι δύο είχαν συμβόλαιο έως το 2022, επέκτεινε τη συνεργασία τους έως το 2024, τους επιβράβευσε για την εξέλιξη και τη βελτίωσή τους, αλλά και τους προτρέπει να συνεχίσουν ακόμη καλύτερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments