Διεθνή

Τραμπ σούπερμαν: Μπλούζα με τον υπερήρωα ήθελε να φορέσει όταν βγήκε από το νοσοκομείο

Τραμπ σούπερμαν: Μπλούζα με τον υπερήρωα ήθελε να φορέσει όταν βγήκε από το νοσοκομείο
Τραμπ σούπερμαν: Οι New York Times αποκάλυψαν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ σκόπευε να φορέσει μπλουζάκι με τον υπερήρωα κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιδίδεται σε ένα επικοινωνιακό σόου προκειμένου να διασώσει ό, τι μπορεί από τις απώλειες που καταγράφει στην προεκλογική του εκστρατεία. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει την ασθένεια του από κορωνοϊό έχει τα χαρακτηριστικά ενός σόου, που από ότι φαίνεται δεν αποδίδει στο να κερδίσει το χαμένο έδαφος απέναντι στον Τζο Μπάιντεν. Ωστόσο οι πρωτότυπες ιδέες του προέδρου δεν έχουν τέλος. Όπως αναφέρουν σε άρθρο τους οι New York Times, ο Ντόναλντ Τραμπ ετοιμαζόταν να εμφανιστεί ως άλλος σούπερμαν κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα.

Το ρεπορτάζ της αμερικανικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Τραμπ πρότεινε σε αρκετά τηλεφωνήματα με αξιωματούχους να εμφανιστεί αρχικά εύθραυστος και στη συνέχεια να αποκαλύψει κάτω απ’ το πουκάμισό του το έμβλημα του υπερήρωα ως ένδειξη της υπερδύναμής του και της νίκης του κατά του κοροναϊού.

Αν και η ιδέα εγκαταλείφθηκε στο τέλος, ο Τραμπ σκηνοθέτησε ένα επικοινωνιακό σόου κατά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο. Όταν βγήκε απ’ το νοσοκομείο έκανε σήμα στις κάμερες με τον αντίχειρα και τη γροθιά του προτού επιβιβαστεί στο ελικόπτερο που τον μετέφερε στην έδρα του.

Αργότερα ανάρτησε κι ένα βίντεο της άφιξής του εκεί και κάλεσε τους Αμερικανούς να μην φοβούνται τον κοροναϊό. «Νιώθω καλύτερα απ’ ό,τι προ εικοσαετίας», διαμήνυσε.

Η ομιλία των μόλις 18 λεπτών από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου

Στη συνέχεια, το Σάββατο ακολούθησε η πρώτη του δημόσια ομιλία – μετά την ασθένειά του – από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου προς ένα πλήθος εκατοντάδων υποστηρικτών του.  Όπως παρατηρούν οι New York Times, η φωνή του Τραμπ ήταν δυνατή και σταθερή, ενώ προσπαθούσε να καθησυχάσει το πλήθος για την πανδημία του κοροναϊού. Ωστόσο, ενώ ο Τραμπ συνηθίζει να αργεί στις συγκεντρώσεις του και να μιλάει για ώρες ολόκληρες, αυτή τη φορά μίλησε μόλις για 18 λεπτά.

Ο επίδεσμος στο αριστερό του χέρι θύμιζε την πρόσφατη περιπέτειά του στο νοσοκομείο και το γεγονός ότι ακόμα και αυτός είναι τελικά ένας τρωτός θνητός.

Μέλος του Λευκού Οίκου είχε υποστηρίξει ότι είχαν αποσταλεί περίπου 2.000 προσκλήσεις, αλλά τελικά το κοινό αποτελούνταν από μερικές εκατοντάδες άτομα. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν Αφροαμερικάνοι και Λατίνοι υποστηρικτές του Τραμπ.

Πριν μπουν στον κήπο του Λευκού Οίκου, όλοι οι προσκεκλημένοι θερμομετρήθηκαν και τους ζητήθηκε να φορέσουν μάσκα. Ωστόσο, όπως φαίνεται και από τις εικόνες, αυτό δεν έγινε από την πλειονότητα. Για μέρες, ο πρόεδρος των ΗΠΑ πίεζε τους συμβούλους του να τον αφήσουν να συνεχίσει την προεκλογική του καμπάνια. Τελικά, ως συμβιβασμός επιλέγηκε η εμφάνιση στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου.

Οι χρήστες του Twitter στήνουν πάρτι με τον πρόεδρο σούπερμαν

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments