Πολιτική

ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: Μέλος της νεολαίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά τη δολοφονία Γεωργιάδη και Μπογδάνου

ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: Μέλος της νεολαίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά τη δολοφονία Γεωργιάδη και Μπογδάνου
ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: Η ανάρτηση μέλους της νεολαίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρίχνει «λάδι στη φωτιά».

Πολιτικός «πονοκέφαλος» επικρατεί στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας καθώς από τη μια υπάρχει το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» και από την άλλη προβληματίζει η ανάρτηση μέλους της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω μέλος έγραφε σε δημοσίευσή του στο Twitter ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «δυστυχώς γλίτωσαν από τις δολοφονικές επιθέσεις της 17 Νοέμβρη». Και όπως είναι αναμενόμενο, η εν λόγω ανάρτηση ρίχνει «λάδι στη φωτιά» με την κόντρα της ελληνικής κυβέρνησης με την αξιωματική αντιπολίτευση καλά να κρατεί.

Η οργισμένη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Βέβαια, η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας ήταν άμεση, προβαίνοντας και σε σχετική ανακοίνωση. «Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της», τονίζει η ΝΔ, σχολιάζοντας την ανάρτηση μέλους του ΣΥΡΙΖΑ. «Λίγες μέρες μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή της ΝΔ! Για μερικούς ο κύκλος του τυφλού μίσους συνεχίζεται.

«Και δυστυχώς πρωτοσέλιδα όπως το σημερινό της Αυγής δημιουργούν το υπέδαφος. Εκτός από την αυτονόητη καταδίκη της δήλωσης και τη διαγραφή του από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, καλούμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναλογιστεί πού οδηγούν το μίσος, η ακραία πόλωση, η δαιμονοποίηση του πολιτικού αντιπάλου», επισημαίνει στο σχόλιό της η ΝΔ.

Και καταλήγει στο εξής: «Η δημοκρατία δεν είναι κενό σύνθημα. Είναι καθημερινή πρακτική. Μόνο έτσι δεν θα αφήσουμε χώρο στους εχθρούς της δημοκρατίας. Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της». Παράλληλα, την ανάρτηση κοινοποίησε στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο Twitter και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ελλάδας Άδωνις Γεωργιάδης, με το εξής σχόλιο: «Για να καταλάβετε ποιοι είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι διαβάστε τι έγραψε ένας από τους γνωστούς υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρικτής του Κώστα Βαξεβάνη κλπ. Στενοχωριέται που η 17Ν δεν πρόλαβε να ΣΚΟΤΩΣΕΙ εμένα και τον Μπογδάνο και δεν ξεβρώμισε αρκετά τον τόπο..».

Ακολουθεί η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στο προφίλ του στο Twitter:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments