Αθλητισμός

Μαρτίνς Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Πορτογάλου προπονητή για Ατρόμητο και Μαρσέιγ

Μαρτίνς Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Πορτογάλου προπονητή για Ατρόμητο και Μαρσέιγ
Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ποιες οι σκέψεις του Πορτογάλου προπονητή για να «φρεσκάρει» την ομάδα του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στρέψει την προσοχή του στους τραυματίες παίκτες του Ολυμπιακού, την ώρα μάλιστα που πλησιάζουν οι αναμετρήσεις της ομάδας τόσο με Ατρόμητο όσο και με Μαρσέιγ.

Η προετοιμασία της ελληνικής ομάδας για τους αγώνες με τον Ατρόμητο το Σάββατο και τη Μαρσέιγ την επόμενη Τετάρτη (21 Οκτωβρίου) αρχίζει από σήμερα, έστω και αν οι απουσίες των διεθνών είναι πολλές. Ο ικανός προπονητής έχει στο μυαλό του ένα πλάνο εξάλλου, προκειμένου να μην επιβαρύνει τους διεθνείς που θα επιστρέψουν καταπονημένοι τις επόμενες μέρες.

Ποιες οι σκέψεις του Πορτογάλου προπονητή για να «φρεσκάρει» την ομάδα του;

Ενδεικτικά, από τους δώδεκα διεθνείς που απουσιάζουν, ο Καμαρά αναμένεται στην Αθήνα εντός της ημέρας προκειμένου να υποβληθεί και σε τεστ κορωνοϊού μετά τα κρούσματα που παρουσιάστηκαν στην εθνική Γουινέας, ενώ τελευταίοι θα επιστρέψουν οι Σεμέδο, Σισέ, Μπα και Ελ Αραμπί. Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να διαπιστώσει την κατάσταση των παικτών του και δεν θα προχωρήσει αναγκαστικά σε μεγάλο ροτέισον, καθώς υπολογίζει πολύ στους Περιστεριώτες.

Την πολυτέλεια να πάει με πάνω – κάτω τον ίδιο κορμό στα ματς με Ατρόμητο και Περιστέρι τού δίνει και η επικείμενη αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί προς το τέλος Οκτωβρίου. Έτσι, μετά το ματς με τη Μαρσέιγ, θα υπάρχει περισσότερος χρόνος για «φρεσκάρισμα» των παικτών. Όσο αφορά στους ανέτοιμους παίκτες, ο Γιώργος Μασούρας νιώθει καλύτερα, ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμούς ενώ στόχος είναι να προλάβει το ματς με τη Μαρσέιγ. Όσον αφορά στον Πέπε, λογικά θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο, σε αντίθεση με τον Μπρούμα που το παλεύει για να είναι διαθέσιμος κόντρα στη Μαρσέιγ.

Έτσι, οι τραυματισμένοι παίκτες θα κάνουν «αγώνα δρόμου» με σκοπό να προλάβουν τα ματς που έρχονται αν και επικρατεί αισιοδοξία στις τάξεις των «ερυθρολεύκων», πως οι Πέπε και Τιάγκο Σίλβα θα τεθούν άμεσα στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Ο πρώτος ήταν να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Λεβαδειακό, μα ο προπονητής του Ολυμπιακού προτίμησε να τον περιμένει να φτάσει στο 100% της φυσικής κατάστασης, πριν του δώσει την ευκαιρία να παίξει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments