Αθλητισμός

Μπα Ολυμπιακός: Έτοιμο το νέο συμβόλαιο

Μπα Ολυμπιακός: Έτοιμο το νέο συμβόλαιο
Μπα Ολυμπιακός: Θέλουν να «δέσουν» στο λιμάνι τον Σενεγαλέζο.

Ο Ολυμπιακός προχωρά σε υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του Ουσεϊνού Μπα, του Σενεγαλέζου επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός για τους «ερυθρόλευκους».

Όπως είναι φανερό, θέλουν να «δέσουν» στο λιμάνι τον Σενεγαλέζο στόπερ με ένα νέο συμβόλαιο που θα τον επιβραβεύει για την εξέλιξη και τη βελτίωσή του στο διάστημα που βρίσκεται στην ελληνική ομάδα. Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις σχεδόν 200.000 ευρώ που λαμβάνει ετησίως ο Μπα, με την αναπροσαρμογή που θα γίνει, θα φτάσει τις 500.000 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή το μισό εκατομμύριο ευρώ, σύμφωνα με τη «Sportime».

Και μάλιστα, δεν πρόκειται να μπει ρήτρα στη νέα συμφωνία, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και επέκταση ως το 2025 καθώς οι Πειραιώτες σκοπεύουν να κρατήσουν τον 24χρονο αμυντικό για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα, θέλοντας να του δώσουν τον ρόλο του ηγέτη, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Σεμέδο. Αυτό σημαίνει ότι το δικό του πρότζεκτ πώλησης πηγαίνει για το 2022. Θυμίζουμε πως ο Μπα ήταν «προϊόν» της σενεγαλέζικης ακαδημίας SMASH. Το καλοκαίρι του 2016, μετακινήθηκε στην Αμιάν.

Αφού δεν ήταν δυνατόν να λάβει άδεια εργασίας για την ομάδα, ύστερα από ένα έτος χωρίς να παίξει, κατάφερε να λάβει άδεια εργασίας όταν υπέγραψε στη Γκαζελέκ Αζαξιό τον Ιούνιο του 2017. Έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του για τη Γκαζελέκ Αζαξιό στις 28 Ιουλίου του 2017, σε μία ισοπαλία με 1-1 εναντίον της Βαλενσιέν και την 1η Ιανουαρίου 2019, ο Ουσεϊνού Μπα υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, μα αποφασίστηκε να μείνει ως δανεικός στη Γκαζελέ Αζαξιό μέχρι το τέλος της σεζόν. Στις 23 Ιουλίου 2019, έκανε το ντεμπούτο του για τον Ολυμπιακό, όπου έπαιξε για 68 λεπτά στον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ 2019 – 2020 εναντίον της Βικτόρια Πλζεν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments