Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Χτυπάει» κι άλλον μετά τον Μαουρίσιο το «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Χτυπάει» κι άλλον μετά τον Μαουρίσιο το «τριφύλλι»
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι «πράσινοι» πάνε και για άλλη μεταγραφή μετά τον Μαουρίσιο που αποκτήθηκε ως ελεύθερος.

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ώρες είναι πολύ πλούσιο. Ο Ντάνι Πογιάτος αποτελεί παρελθόν, ο Λάζλο Μπόλονι είναι προ των πυλών, ο Μαουρίσιο είναι παίκτης του «τριφυλλιού» πλέον, ενώ φαίνεται ότι οι «πράσινοι» κοιτούν και άλλον παίκτη από τους ελεύθερους της αγοράς.

Όπως αναφέρει το olaprasina1908.gr: «Ακόμα δεν έχει γίνει ξεκάθαρη η θέση στην οποία θα αγωνίζεται ο παίκτης που αναμένεται να αποκτηθεί, όμως όλα δείχνουν πως θα πρόκειται για μεσοεπιθετικό. Το πιθανότερο σενάριο είναι να αγωνίζεται στις θέσεις «8» – «10», αφού εκεί έχει διαπιστωθεί και το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας, η οποία αδυνατεί να παράξει φάσεις. Δεν μπορεί πάντως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο απόκτησης ενός επιθετικού, αφού ο Ιωαννίδης είναι τραυματίας και ο Καμπετσής δεν υπολογίζεται. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως με τον Παναθηναϊκό εμπλέκεται ξανά και το όνομα του Αντελίνο Βιερίνια, όμως πιθανή απόκτησή του θα αποτελούσε μια… πρώτης τάξεως έκπληξη!».

Να σημειώσουμε ότι τη σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού» θα την κάνει ο τεχνικός της Κ19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, και αν βρεθεί σε αυτή ο Πογιάτος θα είναι απλά για να χαιρετήσει τους πρώην πλέον παίκτες του.

Η ανακοίνωση για τον Πογιάτος ανέφερε: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Ντάνι Πογιάτος. Τα αρνητικά αποτελέσματα και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν βοήθησαν να συνεχιστεί η κοινή μας πορεία. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Η ανακοίνωση για τον Μαουρίσιο:  «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Μαουρίσιο Ζοζέ ντα Σιλβέιρα Zούνιορ. Το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή έχει διετή διάρκεια. Ο Μαουρίσιο γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου του 1988, στο Σάο Χοσέ ντος Κάμπος, πόλη της πολιτείας του Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Κορίνθιανς και το 2006 σε ηλικία 18 ετών, αποκτήθηκε από την Φλουμινένσε. Στην πρώτη του σεζόν ως επαγγελματίας, μέτρησε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ στη δεύτερη 22 συμμετοχές και ένα γκολ.

Τον Φεβρουάριο του 2010 έφυγε για πρώτη φορά εκτός της πατρίδας του για χάρη της Τέρεκ Γκρόζνι. Στην ομάδα της Τσετσενίας έμεινε για έξι χρόνια, φορώντας τη φανέλα της συνολικά 162 φορές και σκοράροντας 29 γκολ στο πρωτάθλημα. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ζενίτ. Αγωνίστηκε για το σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης 30 φορές και πέτυχε ένα τέρμα στο πρωτάθλημα. Από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι και πριν λίγους μήνες άνηκε στον ΠΑΟΚ. Με τους Θεσσαλονικείς συμπλήρωσε 69 συμμετοχές και πέτυχε 8 γκολ στο πρωτάθλημα, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδος. Καλωσορίζουμε τον Μαουρίσιο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments