Αθλητισμός

France Football καλύτερη ενδεκάδα: Έγιναν γνωστοί οι πρώτοι υποψήφιοι

France Football καλύτερη ενδεκάδα: Έγιναν γνωστοί οι πρώτοι υποψήφιοι
France Football καλύτερη ενδεκάδα: Το γνωστό γαλλικό περιοδικό δεν θα δώσει φέτος τη «Χρυσή Μπάλα» λόγω κορωνοϊού, αλλά ετοιμάζει να παρουσιάσει την καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών. Δείτε τους πρώτους υποψήφιους.

Η «Χρυσή Μπάλα» φέτος δεν θα απονεμηθεί, όπως αποφάσισε το France Football. Ο παίκτης που σίγουρα έχει στεναχωρηθεί για αυτή την εξέλιξη είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που πρόσφατα βγήκε καλύτερος επιθετικός και καλύτερος Ευρωπαίος παίκτης. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι αξίζει το συγκεκριμένο βραβείο. Το γνωστό περιοδικό ανακοίνωσε ότι θα κάνει μια άλλη ψηφοφορία. Θα διαλέξει την Dream Team όλων των εποχών και ήδη έχει αρχίσει να δημοσιεύει τις λίστες με όσους έχουν επιλεχθεί για να ψηφιστούν.

Οι ψηφοφορίες θα ξεκινήσουν από την ανάδειξη του κορυφαίου αμυντικού μέσου και του κορυφαίου μεσοεπιθετικού όλων των εποχών. Το σύστημα που έχει διαλέξει το France Football είναι το 3-4-3 (τρεις αμυντικοί, τέσσερις μέσοι και τρεις επιθετικοί). Σήμερα ανακοίνωσε τους 20 συν 20 υποψηφίους για τις δύο θέσεις, ενώ την επόμενη Δευτέρα (19/10) θα ανακοινωθούν αντίστοιχα οι υποψήφιοι για τις τρεις θέσεις της επίθεσης: Δεξί εξτρέμ, σέντερ φορ και αριστερό εξτρέμ.

Την πρώτη 20άδα, αυτή των αμυντικών μέσων, αποτελούν οι: Γιόζεφ Μπόζικ, Ζέρσον, Σέρχιο Μπουσκέτς, Πεπ Γκουαρδιόλα, Ντιντί, Γιόζεφ Μάζοπουστ, Φαλκάο, Λόταρ Ματέους, Στίβεν Τζέραρντ, Γιόχαν Νέεσκενς, Αντρέα Πίρλο, Λουίς Σουάρεθ, Φερνάντο Ρεδόντο, Μάρκο Ταρντέλι, Φρανκ Ράικαρντ, Ζαν Τιγκανά, Μπερντ Σούστερ, Τσάμπι Αλόνσο, Κλάρενς Ζέεντορφ και Τσάβι.

Στη δεύτερη 20άδα για τη«Χρυσή Μπάλα» Dream Team, αυτής του κορυφαίου μεσοεπιθετικού, ξεχωρίζουν οι Ντιέγκο Μαραντόνα, Πελέ και Αλφρέντο Ντι Στέφανο.

Όλοι οι υποψήφιοι: Ρομπέρτο Μπάτζιο, Γκεόργκε Χάτζι, Μπόμπι Τσάρλτον, Αντρές Ινιέστα, Αλφρέδο ντι Στέφανο, Ραϊμόν Κοπά, Έντσο Φραντσέσκολι, Λάσλο Κουμπάλα, Ρούουντ Γκούλιτ, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Σάντρο Ματσόλα, Χουάν Αλμπέρτο Σκιαφίνο, Πελέ, Σόκρατες, Μισέλ Πλατινί, Φραντσέσκο Τότι, Φέρεντς Πούσκας, Ζίκο, Τζιάνι Ριβέρα και Ζινεντίν Ζιντάν.

Δείτε την ανάρτηση για όλους τους μέσους και για την επόμενη ψηφοφορία από το γαλλικό περιοδικό στο Twitter:

Μπορεί η φετινή «Χρυσή Μπάλα» να μην δοθεί, αλλά σίγουρα αυτή η ψηφοφορία θα αρέσει στους φιλάθλους και θα ξανανοίξει την «αιώνια» συζήτηση για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών που πάτησε στα γήπεδα του πλανήτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments