Αθλητισμός

Ολυμπιακός Κ – 17: Ενίσχυση με Πατήρα και Κυριαζή για την Ακαδημία

Ολυμπιακός Κ – 17: Ενίσχυση με Πατήρα και Κυριαζή για την Ακαδημία
Ολυμπιακός Κ - 17: Νέα αποκτήματα για τους ερυθρόλευκους, που εντάσσουν στην Ακαδημία τους διεθνείς Μιχάλη Πατήρα και Κωνσταντίνο Κυριαζή.

Σε διπλή μεταγραφή προχώρησε ο Ολυμπιακός που θέλει να στηρίξει την ομάδα με νέα ταλέντα. Έτσι απέκτησε και επίσημα για την Ακαδημία του, τους διεθνείς Μιχάλη Πατήρα και Κωνσταντίνο Κυριαζή συνεχίζοντας την επένδυση στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο σύλλογος:

«Ενίσχυση με διεθνείς για την Κ17. Δύο ακόμη εξαιρετικές επιλογές για το προπονητικό επιτελείο της Κ17 του Ολυμπιακού. Μιχάλης Πατήρας και Κωνσταντίνος Κυριαζής είναι τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Ο Μιχάλης Πατήρας είναι γεννημένος το 2004, αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος και αποκτήθηκε από την Ξάνθη ενώ ο Κωνσταντίνος Κυριαζής –επίσης του 2004- είναι τερματοφύλακας και αποκτήθηκε από τον Άρη. Αμφότεροι είναι διεθνείς με τις μικρές εθνικές ομάδες».

Παρακάτω η σχετική ανάρτηση στα Social Media:

Σε άλλα νέα της ομάδας έντονο ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει για τον Ελ Αραμπί, καθώς οι εμφανίσεις του  σε συνδυασμό με το καλό όνομα που έχει στα Ευρωπαϊκά γήπεδα τον έβαλαν στη λίστα αρκετών ομάδων. Το καλοκαίρι υπήρξε μια πρόταση από το Κατάρ και μάλιστα με πολλά μηδενικά για τον ίδιο τον παίκτη. Ωστόσο ο Ολυμπιακός έδειξε με κάθε τρόπο ότι δεν θέλει να παραχωρήσει τον βασικό του σέντερ φορ ειδικότερα όταν μιλάμε για έναν τόσο παραγωγικό ποδοσφαιριστή. svg%3E

Το νέο συμβόλαιο για τον Ελ Αραμπί

Μετά τις προτάσεις που απέρριψε από αραβικούς συλλόγους, ο Μαροκινός επιθετικός εμφανίζεται να έχει δεχτεί κρούσεις και από γαλλικές ομάδες, σύμφωνα με το “Sportime”. Τα… μηνύματα αυτά αφορούν είτε τον Γενάρη, είτε το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Η πρόθεση της ομάδας είναι να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον ποδοσφαιριστή για νέο συμβόλαιο.

Παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Ελ Αραμπί ανανεώνεται αυτόματα μόλις συμπληρώσει 15 συμμετοχές, οι “ερυθρόλευκοι” θα σπεύσουν σύντομα να μπουν στις τελικές συζητήσεις για νέα διετή συμφωνία. Ήδη άλλωστε έχει γίνει μία πρώτη κουβέντα, απομένει αυτή όμως με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη που θα κλείσει το deal και η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα μετά την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γουσέφ Ελ Αραμπί έχει φορέσει το παρελθόν τις φανέλες των Καέν, Αλ Χιλάλ, Γρανάδα, Αλ Ντουχάιλ πριν φορέσει αυτή του Ολυμπιακού. Με τα «ερυθρόλευκα» έχει αγωνιστεί σε 56 παιχνίδια και έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 30 φορές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments