Διεθνή

Conchata Ferrell: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός του «Two and a half men»

Conchata Ferrell: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός του «Two and a half men»
Conchata Ferrell: Σε ηλικία 77 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός που γνωρίσαμε ως Μπέρτα στο «Two and a half men».

Η φοβερή και τρομερή Μπέρτα από το «Two and a half man», η οικονόμος που έτριζε τα δόντια στους εργοδότες, η απόλυτη κυρία της βίλας της δημοφιλούς χιουμοριστικής σειράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών. Η Conchata Ferrell με τον χαμό της βύθισε σε θλίψη συνεργάτες και φίλους αλλά και πολλούς θαυμαστές της σε όλον τον κόσμο, πέρα από το Holywood. Η σειρά και η ίδια είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στην Ελλάδα.

Η Conchata Ferrell, η οποία ήταν υποψήφια για Emmy τρεις φορές για την Μπέρτα, εμφανίστηκε σε περισσότερα από 200 επεισόδια της δημοφιλούς σειράς και βρισκόταν στο καστ της σειράς LA Law, το οποίο διανύει την έκτη του σεζόν. Η Conchata Ferrell, πέθανε τη Δευτέρα στο Sherman Oaks Hospital λόγω επιπλοκών μετά από καρδιακή ανακοπή. Ηταν 77 κι έφυγε «εν ειρήνη περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της» όπως ανέφεραν οι οικείοι της εκλιπούσας.

«Ήταν ένας όμορφος άνθρωπος», είπε ο αστέρας του Two and a Half Men Jon Cryer. «Ο χαρακτήρας της Berta ήταν μια εφεύρεση των συγγραφέων. Η ζεστασιά και η καλοσύνη της Chatty ήταν τα πραγματικά δυνατά σημεία του χαρακτήρα της» συμπλήρωσε.

«Η απόλυτη γλύκα, μια ολοκληρωμένη επαγγελματίας, μια γνήσια φίλη. Μπέρτα, τα οικοκυρικά σου ήταν… ύποπτα, όμως το να… φέρνεις βόλτα τους ανθρώπους, ήταν τέλειο…» έγραψε ο Charlie Sheen.

Η υπόθεση του Two and a Half Men

Το Two and a Half Men είναι μια αμερικανική τηλεοπτική κωμική σειρά που αρχικά προβλήθηκε στο CBS για δώδεκα σεζόν από τις 22 Σεπτεμβρίου 2003 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2015. Αρχικά με πρωταγωνιστή τον Charlie Sheen, τον Jon Cryer και τον Angus T. Jones, η σειρά αφορούσε τη ζωή ενός άστατου, αλκοολικού, μουσικού Τσάρλι Χάρπερ, τον αξιοθρήνητο αδερφό του Άλαν και τον γιο του Άλαν, Τζέικ. Μετά τον διαζύγιο του Άλαν, αυτός και ο Τζέικ μετακόμισαν στο παραθαλάσσιο σπίτι του Τσάρλι στο Μαλιμπού και του περιπλέκουν.

Η οικιακή βοηθός του Τσάρλι, Μπέρτα, αναγκάζεται να φροντίζει παραπάνω κόσμο κατά την εργασία της. Ήδη είναι απηυδισμένη από τα όργια του Τσάρλι και από όλα αυτά που αναγκάζεται να βλέπει. Ωστόσο, δεν υπομένει τίποτα στωικά. Ξεκαθαρίζει ότι αυτή κάνει κουμάντο, και προσπαθεί να ξεφορτωθεί το «παράσιτο» Άλαν. Για να χαλαρώνει δεν διστάζει να καπνίζει μέρα μεσημέρι ύποπτα τσιγάρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments