Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [15/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [15/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [15/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα  για την Πέμπτη [15/10/20].

Κριός

Με τον αγαπημένο σου πρέπει κάποια στιγμή να συμφωνήσετε πως διαφωνείτε. Το τελευταίο διάστημα…ο ένας λέει άσπρο κι ο άλλος μαύρο! Πόσο θα κρατήσει αυτή η διαμάχη ανάμεσά σας; Αν προσπαθήσεις να ρίξεις τους τόνους πρώτη εσύ, ίσως αυτό βοηθήσει την κατάστασή σας. Εστιάστε στην ισχυρή ερωτική συμβατότητα που έχετε και όχι στις διαφορές σας!

Ταύρος

Αν νιώθεις ιδιαίτερα ευαίσθητη αυτό το διάστημα, ίσως καταφέρεις να εστιάσεις και να οδηγήσεις το πάθος σου σε ένα φιλόδοξο στόχο ζωής. Οποιαδήποτε ανισορροπία ίσως οφείλεται, στο ότι παλεύεις να βρεις την ασφάλεια, στις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Η καρδιά σου θέλει να κάνει ένα μεγάλο, τολμηρό βήμα και οι πράξεις σου μπορεί να καταφέρουν αυτό που επιθυμεί.

Δίδυμοι

Το άγχος και η ανησυχία σου μπορεί να οφείλεται στο ότι εστιάζεις συνεχώς στο μέλλον, επειδή νιώθεις ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στη σχέση σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όμως, τις ερωτικές εμπειρίες του παρελθόντος, για να σημειώσεις την πρόοδο που επιθυμείς, στην υπάρχουσα σχέση σου. Οι τρέχουσες συναισθηματικές σου ανάγκες πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα. Για αυτό πάρε το βλέμμα σου από το μέλλον και στρέψε την προσοχή σου στο παρόν.

Καρκίνος

Η προσπάθειά σου ν’ απαντηθούν οι ερωτήσεις που έχεις σχετικά με τη σχέση σου, είναι η αιτία του άγχους και της ανησυχίας σου. Προσπάθησε όμως να αντλήσεις τα θετικά που προέρχονται από την περιέργειά σου. Έρχεσαι αντιμέτωπη με πλευρές του έρωτα και της οικειότητας, που σου φαίνονται καινούργιες ή παράξενες. Υπάρχουν ακόμη πολλά που θα ανακαλύψεις και θα αποκαλύψεις για την ερωτική σου ζωή. Το ανοιχτό μυαλό είναι το ισχυρότερο και πιο χρήσιμο περιουσιακό στοιχείο σου, για να το πετύχεις. svg%3E

Λέων

Το παθιασμένο «εγώ» σου είναι πολύ σέξι και ίσως συνεχίσεις να λειτουργείς έτσι. Όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Επειδή μπορεί οι ερωτικές ανταλλαγές μεταξύ σας να είναι υπέροχες, αλλά η επικοινωνία ανάμεσά σας, απαιτεί εστίαση κι από τους δυο σας. Για να ενθαρρύνεις τον αγαπημένο σου να νιώσει αυτά που αισθάνεσαι πρέπει να τα εκφράσεις με ήρεμο κι ευγενικό τρόπο. Αυτό σημαίνει αργά και με μεγάλη προσοχή.

Παρθένος

Θα αντιμετωπίσεις πολλούς περισπασμούς στη ζωή σου, αλλά να είσαι επιλεκτική μ’ αυτούς που η καρδιά σου θεωρεί υγιείς. Οι ανάγκες της, πιθανώς δεν περιλαμβάνουν υπερβολικά έξοδα. Αν προσπαθήσεις να ενισχύσεις με αυτό τον τρόπο την αυτοεκτίμησή σου, θα γευτείς μια σύντομη έκρηξη απόλαυσης, χωρίς καμιά διάρκεια. Αγκάλιασε και αποδέξου την πραγματικότητα της ερωτικής σου ζωής. Αυτός είναι ο τρόπος για να συνδεθείς με την πραγματική και ουσιαστική ευχαρίστηση.

Ζυγός

Τα παθιασμένα σου κίνητρα λαμβάνουν μια υπέροχη ώθηση αυτή τη στιγμή. Αν είσαι ελεύθερη τότε αυτό είναι που χρειάζεσαι, για να συνδεθείς με το εμπνευσμένο δυναμικό που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι σε σχέση επωφελήσου από την ενεργειακή ώθηση που έχεις στη διάθεσή σου, γιατί θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως από τον εραστή σου.

Σκορπιός

Επικρατεί μεγάλη νευρικότητα τώρα, στην ερωτική σου ζωή! Αν δώσεις περισσότερη προσοχή σε ό,τι λες ή κάνεις και αν ακούς με προσοχή αυτά που λέει το ταίρι σου, θα συμβάλλεις στην εξουδετέρωση αυτής της κακής ενέργειας. Δώσε χώρο στον εαυτό σου, για να μετατρέψεις μια έντονη ατμόσφαιρα σε κάτι πιο ισορροπημένο ή αρμονικό. Με τη σωστή στάση και προσέγγιση, μπορεί να αξιοποιηθεί με πολύ πιο ευχάριστους τρόπους.

Τοξότης

Η αποδοχή της ανάγκης σου για βοήθεια ή υποστήριξη αποτελεί ένδειξη δύναμης και όχι αδυναμίας. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, υπάρχουν πολλά οφέλη αν αξιοποιηθούν οι δυνατότητες της συνεργασίας σας τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, μια πλατωνική σχέση θα γίνει πιο βαθιά και θ’ ανακαλύψεις πως βρίσκεσαι στην ίδια σελίδα μ’ αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Το σύμπαν φαίνεται πρόθυμο να σε βοηθήσει να ισορροπήσεις την επαγγελματική με την ερωτική σου ζωή τώρα. Οι εξελίξεις και στους δύο τομείς θα σου προσφέρουν πολλά, ώστε να νιώσεις ευχαριστημένη. Η επιδίωξη των φιλοδοξιών σου μπορεί επίσης να βοηθήσει στη δημιουργία ή την ενίσχυση της σχέσης σου. Η καρδιά σου φαίνεται ικανή να διαθέσει τις δεξιότητες και τα ταλέντα που χρησιμοποιείς στην καριέρα σου, για να ανθίσει η ερωτική σου ζωή. Προσπάθησε μόνο να συντονίσεις τις προσπάθειές σου, για να διατηρήσεις αυτή την ισορροπία.

Υδροχόος

Αν έχεις έντονη επιθυμία να μιλήσεις ή να ενημερώσεις κάποιο άτομο για το πώς αισθάνεσαι πραγματικά, τότε εκμεταλλεύσου μια υπέροχη ευκαιρία και κάνε το. Αν οι διαφορές απόψεων ή οι δύσκολες διαμάχες έχουν δημιουργήσει προβλήματα, τότε μπορείς με συντονισμένες κινήσεις να ανοίξεις ή να διευρύνεις τις γραμμές επικοινωνίας μεταξύ σας. Μπορείς να τον βάλεις στην εικόνα για το τι πραγματικά σε κάνει να «τσεκάρεις» κάτι, που μπορεί να ανθίσει ανάμεσα σε σένα και σε αυτόν.

Ιχθύες

Εμπιστεύεσαι περισσότερο τα αισθήματά σου αυτό το διάστημα και καλά κάνεις. Η εσωτερική σου φωνή έχει πολλά που θέλει να ακούσεις και να καταλάβεις. Όμως θα ήταν σοφό, αν αφιερώσεις χρόνο για να αφομοιώσεις με σωστό τρόπο αυτά τα μηνύματα, πριν τα μεταφράσεις σε λέξεις. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα παίξεις το ρόλο σου στη δημιουργία ενός βαθύτερου επιπέδου σύνδεσης μεταξύ σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments