Lifestyle

Παίκτρια του Big Brother εμφανίστηκε εντελώς γυμνή – Κόπηκε το live [pic]

Παίκτρια του Big Brother εμφανίστηκε εντελώς γυμνή – Κόπηκε το live [pic]
Big Brother live streaming: Οι τεχνικοί έτρεχαν να σώσουν ό,τι μπορούσαν.

Ένα ακόμα προκλητικό στιγμιότυπο ανάγκασε τους αρμόδιους του Big Brother να τρέχουν να σώσουν οτιδήποτε μπορούν καθώς μια εκ των παικτών εμφανίστηκε γυμνή και την «τσάκωσε» η κάμερα.

Όπως φαίνεται τα παράλογα στο live streaming του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΙ συνεχίζονται, με τους τεχνικούς βάρδιας να τρέχουν να σώσουν την κατάσταση. Όπως φανερώνει και η φωτογραφία που ακολουθεί, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή βγήκε από το μπάνιο του δωματίου των γυναικών, στο οποίο βρίσκονταν και μιλούσαν η Σοφία Δανέζη και ο Θέμης, χωρίς καν μια πετσέτα επάνω της, πηγαίνοντας στη ντουλάπα να βρει ρούχα για να φορέσει, με τις κάμερες να καταγράφουν.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο που ακολουθεί:

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή είναι μια από τις παίκτριες του νέου Big Brother στον γνωστό τηλεοπτικό σταθμό που έχει δεχτεί πολλά σχόλια. Έχει μεγαλώσει στη Νότια Αφρική και συγκεκριμένα στο Μπλοεμφοντέιν. Όπως έχει δηλώσει, είναι ηθοποιός στο επάγγελμα αλλά και plus size μοντέλο στη Σχολή Καλών Τεχνών. Είναι απόλυτα απελευθερωμένη και για αυτό το μήνυμα της είναι «body positivity». Ενθουσιώδης, κοινωνική και χαμογελαστή, δεν ξεχνάει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από το να βγει νικήτρια του Big Brother!

Μάλιστα, το 2016 συμμετείχε στην παιδική θεατρική παράσταση «Το χρυσό κλειδί» σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Σερεφίδη και το 2018 συμμετείχε στην παράσταση «PING PONG» σε κείμενο και σκηνοθεσία του Άγγελου Δεληκάρη. Το 2019 συμμετείχε στην παράσταση «Τρία ζευγάρια κάθονταν στο Life Theater» σε κείμενο και σκηνοθεσία του Ευάγγελου Σαμιώτη. Στο εισαγωγικό της βίντεο είπε το εξής: «Με λένε Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Οι φίλοι μου με φωνάζουν DIDI. Έχω μεγαλώσει στη Νότιο Αφρική και μένω στην Ελλάδα πλέον. Εργάζομαι εδώ. Είμαι ηθοποιός, plus size μοντέλο και naked model (γυμνό μοντέλο). Ναι αυτό! Το ακούσατε σωστά!».

«Όταν με κοιτάζει ο κόσμος, μιλάμε ανοικτά. ”Ξέρεις είμαι χοντρή”, ”Όχι δεν είσαι χοντρή, είσαι παχουλή”, I’m like ”Ι’m χοντρή”. Δεν πειράζει. Το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις είναι να αδυνατίσεις, να φτιάξεις το κορμί σου. Το μέσα είναι που δεν φτιάχνει, οπότε το έχω φέρει σε μια ισορροπία. I feel sooo good. You should too. Try it. Είμαι ελεύθερη. Από επιλογή όμως γιατί δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος. Μπορεί και να βρεθεί, δεν ξέρω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments