Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [17/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [17/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [17/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [17/10/20].

Κριός

Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ένα ρομαντικό ζήτημα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Μπορεί να είναι άβολο για σένα και δυσάρεστο για τον εραστή σου, αν αποκαλύψεις όσα σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι. Όμως μαζί, μπορείτε να το αναλύσετε. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε μια καινούργια παθιασμένη σελίδα ή να επιστρέψετε στην ίδια. Αυτή είναι όμως μια συζήτηση, που θα υποκινήσεις εσύ.

Ταύρος

Η σελήνη που επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες, θα δυσκολέψει το ν’ αφήσεις τις επιφυλάξεις σου και να είσαι παρούσα για τον αγαπημένο σου. Όμως η υπερβολική προστασία της καρδιάς σου ή η συναισθηματική σου απόσυρση, στέλνει λάθος μηνύματα. Αν φαίνεται άβολη μια συζήτηση σχετικά με τις τρέχουσες ρομαντικές περιστάσεις που αντιμετωπίζεις με το ταίρι σου, τότε συζητήστε για τα μακροπρόθεσμα μελλοντικά σας σχέδια. Αυτό ίσως προσφέρει μια χρήσιμη αλλαγή εστίασης!

Δίδυμοι

Οι σκέψεις που έχεις για να ζήσεις μια στοργική και οικεία σχέση, είναι μια χαρά! Όπως επίσης και το γεγονός, πως ονειρεύεσαι τις πολλές παθιασμένες δυνατότητες που έχεις. Όμως για να τις πραγματοποιήσεις, πρέπει να είσαι προληπτική απέναντι στη σχέση σου. Μπορείς να είσαι επιλεκτική με τους παθιασμένους στόχους που μπορούν να πραγματοποιηθούν κι αυτό σε οδηγεί αυτόματα στα μισά του δρόμου. Τα υπόλοιπα, βασίζονται στην προσπάθεια και στην πίστη σου.

Καρκίνος

Τα ερωτικά σου θα έχουν μια αίσθηση πιο σοβαρή, τώρα. Αυτό ίσως οφείλεται στην αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, που σε εμπνέει να κάνεις πιο μεγάλα και τολμηρά βήματα για να ενισχύσεις τη σχέση σου. Ξέρεις πως το όνειρο πρέπει να γίνει καυτή επιθυμία… για να πραγματοποιηθεί. Να είσαι σίγουρη, πως κάτι συναρπαστικό θα πετύχεις, αν συνεχίσεις να είσαι τολμηρή στο όνομα της αγάπης.

Λέων

Στα μάτια σου, φαίνεται ικανοποιητική η ερωτική ζωή των άλλων. Είναι όμως σοφό ν’ αποδεχτείς, πως αυτό που λειτουργεί για τους άλλους, δε σημαίνει απαραίτητα πως θα λειτουργήσει για σένα. Ίσως νιώσεις αποφασισμένη να γράψεις τη δική σου παθιασμένη ιστορία αγάπης τώρα. Μην αποκλείεις την πιθανότητα να είσαι αρκετά ικανή γι’ αυτό… χάρη στις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει από τους άλλους.

Παρθένος

Αν η ερωτική σου ζωή ήταν αισθητά πιο δραστήρια τελευταία, τότε μάλλον θα καλωσορίσεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα τώρα…έστω και καθυστερημένα. Η γνώση όμως που θ’ αποκτήσεις, μπορεί να συνοδεύεται από μερικές αδέξιες αποκαλύψεις. Ίσως ακόμη και να στραφείς μέσα σου, για ν’ αποφασίσεις τι πρέπει να αλλάξεις, ώστε να μπορέσεις να ξεκινήσεις μια πιο συναρπαστική ή ικανοποιητική πορεία στην ερωτική σου ζωή.

Ζυγός

Το να νιώθεις πιο τολμηρή ή πιο φιλόδοξη στο όνομα της αγάπης, θα χρειαστεί απαραίτητα περισσότερη ευαισθησία από ό, τι νομίζεις. Η παθιασμένη αποφασιστικότητά σου μπορεί να είναι δελεαστική σε κάποιο σημείο, αλλά πολύ δυναμική σε κάποιο άλλο. Αν εσύ επιταχύνεις… και το ταίρι σου παλεύει για να σε ακολουθήσει, αυτό είναι σαφής ένδειξη, μιας ανισόρροπης συνεργασίας. Η αρμονία είναι πολύ πιο ελκυστική, από τις ακανόνιστες και σποραδικές κινήσεις τώρα.

Σκορπιός

Το να νιώθεις ρομαντικά εμπνευσμένη, είναι συναρπαστικό. Ίσως όμως χρειαστεί να είσαι επιλεκτική, για το πώς και πού την εφαρμόζεις. Είτε σκοπεύεις να δημιουργήσεις μια σχέση είτε να ενισχύσεις την ήδη υπάρχουσα, οι δημιουργικές σου ιδέες θα βοηθήσουν στην εμβάθυνση του δεσμού σου. Το «δημιουργικό» σ’ αυτή την περίπτωση, σημαίνει να τολμήσεις να είσαι διαφορετική.

Τοξότης

Η καλή θέληση και η θετική αύρα που μεταφέρεις στη σχέση σου, δε θα περάσει απαρατήρητη. Ανεξάρτητα από το τι δημιουργεί άγχος στο δεσμό σου, η προθυμία σου για αρμονία και η ενθάρρυνση συνεργασίας με το ταίρι σου, μπορεί να τακτοποιήσει την κατάσταση. Η σέξι συνεργασία που θέλεις να ενθαρρύνεις, θα προσφέρει δυνατότητες για μεγαλύτερη ερωτική χημεία μεταξύ σας.

Αιγόκερως

Μια συζήτηση με τον εραστή σου, θα διαρκέσει περισσότερο από ό, τι νομίζεις. Για σένα αυτό το θέμα έχει αντιμετωπιστεί και μπορεί να προχωρήσει. Αν όμως αυτός που αγαπάς είναι διατεθειμένος να συνεχίσει αυτό το διάλογο, τότε συνεργάσου, γιατί μπορεί να χρειαστεί να ειπωθούν περισσότερα πράγματα. Μην γίνεις μέρος του προβλήματος συντομεύοντας αυτήν τη συζήτηση. Γίνε μέρος της λύσης ακούγοντας αυτά που έχει να πει.

Υδροχόος

Οι ερωτικές σου υποθέσεις ίσως ενισχύσουν τη σύγχυση και την ένταση στη σχέση σου. Δεν πιστεύεις πως είναι απαραίτητο να εξηγήσεις στον εραστή σου, γιατί είναι ιδιαίτερα σημαντικό για σένα κάτι, που δεν αφορά την ερωτική σου σφαίρα. Το να υποθέτεις όμως πως θα συμφωνήσει ο σύντροφός σου να το κάνεις είναι λάθος. Με το να μην μιλάς, μετατρέπεις κάτι που θα μπορούσες να διαχειριστείς σε κάτι ιδιαίτερα προβληματικό. Αν βάλεις στην εικόνα τον εραστή σου αναφέροντάς του τις ανάγκες σου, μπορεί να συμβάλλει, στο να μειωθούν οι μεταξύ σας εντάσεις.

Ιχθύες

Η σελήνη σε προτρέπει να είσαι ιδιαίτερα τολμηρή τώρα. Θα συνειδητοποιήσεις, πως μπορείς να μοιραστείς τις πεποιθήσεις και τη φιλοσοφία που έχεις για τη ζωή με το ταίρι σου, διαπιστώνοντας πως το κάνεις με μεγάλη ευγλωττία. Το ό,τι μοιράζεσαι μαζί του τις προσωπικές αξίες και τα όνειρά σου, σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να σκάψεις βαθιά μέσα σου για να το πετύχεις. Η ικανότητά σου όμως να εκφράζεσαι δημιουργικά κι αυθεντικά, θα αιχμαλωτίσει την προσοχή του εραστή σου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments