Video

Βίντεο ντροπή στο Big Brother κάτω από τα σεντόνια – Δεν πρόλαβαν να κόψουν το Live

Βίντεο ντροπή στο Big Brother κάτω από τα σεντόνια – Δεν πρόλαβαν να κόψουν το Live
Big Brother live streaming: Το εν λόγω απόσπασμα δεν έπαιξε ποτέ τηλεοπτικά.

Ένα ακόμα βίντεο – ντροπή παρακολούθησαν οι θεατές του Big Brother και αυτή τη φορά οι πρωταγωνιστές ήταν η Χριστίνα και ο ένας εκ των δύο διδύμων, ο Παναγιώτης.

Αλλά οι υπεύθυνοι δεν πρόλαβαν να το «κόψουν» και το κυκλοφόρησαν οι χρήστες του διαδικτύου. Αυτή τη φορά, το ζευγάρι εθεάθη κάτω από τα σεvτόνια με τη Χριστίνα να αγγίζει το αγόρι της σε σημεία άκρως απαγορευμένα, όπως προδίδει το βίvτεο που έκανε την εμφάνισή του στο Twitter. Πάντως, το εν λόγω απόσπασμα μεταδόθηκε μέσω live streaming, αλλά δεν έπαιξε ποτέ τηλεοπτικά.

Η Χριστίνα Ορφανίδου είναι μία από τις παίκτριες του νέου Big Brother στον ΣΚΑΙ η οποία ασχολείται επαγγελματικά με το πόκερ. «Δεν μου αρέσει να χάνω παιχνίδι!» Έτσι μας συστήθηκε η… επαγγελματίας παίκτρια poker Χριστίνα Ορφανίδου. Είναι από πολύτεκνη οικογένεια και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Μέσα στο σπίτι, αυτό που θα εκνευρίσει τους άλλους συγκάτοικους είναι η ακαταστασία της.

«Η σχέση μου με τις γυναίκες είναι περίεργη. Συνήθως με αντιπαθούν. Έχω υπάρξει και εγώ σε μία τοξική σχέση και έχω δεχτεί και ψυχολογική και σωματική βία. Θα ήθελα να συμβουλέψω κάθε κοπέλα, κάθε κορίτσι, κάθε γυναίκα να αποφεύγει αυτές τις καταστάσεις και να μη δέχεται κανένα είδος και καμία μορφή βίας επάνω της», είχε δηλώσει η 35χρονη παίκτρια η οποία είχε δεχθεί πολλά σχόλια για το ερωτικό βίντεο που είχε κυκλοφορήσει με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Παρακάτω ακολουθεί το επίμαχο βίντεο από το live streaming:

Όσο για τη σχέση της με το αντίθετο φύλο, είχε εκφράσει το εξής: «Με προσελκύουν οι μικρότερες ηλικίες άντρες, με έχουν απατήσει οι περισσότεροι σύντροφοί μου. Με την τελευταία μου σχέση είχα 11 χρόνια διαφορά. Εγώ ήμουν μεγαλύτερη. Με τα 20χρονα που μπλέκω, πώς να φτάσω στον γάμο; Η σχέση μου με τους άντρες από πάρα πολύ μικρή ηλικία, από τότε που πήγα στο δημοτικό να φανταστείτε ήταν σχέσεις αγάπης και μίσους. Πάντα μου άρεσε να συναγωνίζομαι, να τους ανταγωνίζομαι, έκανα παρέα μαζί τους, πολλές φορές έμπλεκα και σε καβγάδες. Ασχολιόμουν πολύ με αθλήματα και προσπαθούσα να γίνω και εγώ καλή και να φαίνεται ότι και μια γυναίκα μπορεί να τα βάλει μαζί τους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments