Video

Η ανατρεπτική εμφάνιση της Ραχήλ Μακρή στο J2US

Η ανατρεπτική εμφάνιση της Ραχήλ Μακρή στο J2US
Ραχήλ Μακρή: Η πιο απρόσμενη παρουσία του J2US έκανε πρεμιέρα χθες σε έναν καινούριο ρόλο.

Η μεγαλύτερη ίσως έκπληξη στην πρεμιέρα του J2US ήταν η συμμετοχή της Ραχήλ Μακρή ως διαγωνιζόμενης. Η πρώην βουλευτής φάνηκε αποφασισμένη να «δώσει» πράγματα στο σόου και να τραγουδήσει όλα τα είδη. Σχολίασε επίσης ότι δεν την ενδιαφέρει η κριτική της κριτικής επιτροπής. Όπως είπε συγκεκριμένα «δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει η κριτική επιτροπή και τι κρίνει αλλά μου είναι αδιάφορο”. Ενώ στον Νίκο Κοκλώνη είπε «δεν πα να λένε οι άλλοι, εγώ δεν σκύβω το κεφάλι», αστειευόμενη με τα σχόλια που μπορεί να ακούσει.

Έτσι ανέβηκε στη σκηνή του J2US η Ραχήλ Μακρή μαζί με τον Ηλία Βρεττό. Η ίδια ανέφερε ότι τραγουδά συνέχεια στο αυτοκίνητό της κι ότι δεν φοβάται να πει όλα τα είδη μουσικής. Το ντουέτο επέλεξε να πει το «Αναπάντητες Κλήσεις» σε ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό σκηνικό. Η εμφάνισή της αποτελεί έκπληξη στο σόου καθώς είναι από τις ελάχιστες φορές που βλέπουμε μία πολιτικό να συμμετέχει σε ένα ψυχαγωγικό σόου.

Λίγα λόγια για την Ραχήλ Μακρή

Γεννήθηκε το 1973 στην Πτολεμαΐδα. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Καβάλας και έκανε μεταπτυχιακό στην Τραπεζική στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Μιλάει αγγλικά, ισπανικά και ιταλικά. Πριν από την ενασχόλησή της με την πολιτική εργάστηκε στο ΤΕΑΔΥ και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Πολιτική σταδιοδρομία

Εξελέγη βουλευτής Κοζάνης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012. Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ στις 7 Οκτωβρίου του 2014. Στις 16 Οκτωβρίου του 2014, εντάχθηκε στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές.

Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και εξελέγη βουλευτής Κοζάνης. Διαφώνησε με το τρίτο μνημόνιο, αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Αύγουστο του 2015 και ήταν μία από τους 25 βουλευτές που σχημάτισαν την Κ.Ο. της Λαϊκής Ενότητας.

Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, ήταν υποψήφια με τη Λαϊκή Ενότητα στην περιφέρεια Αττικής. Τον Απρίλιο του 2016, γνωστοποίησε τη στήριξή της στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας. Στις 25 Μαρτίου του 2017, από το Μελιδόνι Ρεθύμνου, ανακοίνωσε την ίδρυση του κινήματος Μέτωπο Νίκης. Ορισμένα ΜΜΕ έχουν ασχοληθεί με τα τατουάζ που φέρει στο σώμα της. Ένα από αυτά απεικονίζει ένα σπαρτιάτικο κράνος με το «Λ» των Λακεδαιμονίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments