Αθλητισμός

Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η επιστολή για την αγορά της ΠΑΕ

Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η επιστολή για την αγορά της ΠΑΕ
Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η επιστολή του ομογενή επιχειρηματία Markos Drakotos για την αγορά της «πράσινης» ΠΑΕ.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η επιστολή που εστάλη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία οποία γίνεται λόγος για ενδιαφέρον Ελληνοαμερικάνων επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Μάρκο Δρακωτό, για την αγορά της «πράσινης» ΠΑΕ.  Σύμφωνα με το newspao.gr, η επιστολή εστάλη στο e-mail στενού συνεργάτη του Γιάννη Αλαφούζου (με παραπομπή να δοθεί στον μεγαλομέτοχο του «τριφυλλιού») και μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητέ κ. Αλαφούζο

Σας γράφω για να εκφράσω το ενδιαφέρον μου για να αποκτήσω την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός («Παναθηναϊκός»). Αυτή η πρωτοβουλία απόκτησης των μετοχών είναι αποτέλεσμα της βαθιάς και ειλικρινούς αγάπης και εκτίμησης για τον μεγαλύτερο ελληνικό ποδοσφαιρικό σύλλογο και του οράματός μου να δω τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στην κορυφή του ελληνικού Πρωταθλήματος και στην ελίτ των ποδοσφαιρικών συλλόγων της Ευρώπης.

Για να υλοποιήσω αυτή την εξαγορά, ζητάω με σεβασμό τις τελευταίες οικονομικές καταστάσεις της ομάδας. Υπόσχομαι να υποβάλλω την πρόταση εξαγοράς, εάν δικαιολογείται, σε λογικό και εύλογο χρόνο μετά την παραλαβή των ζητούμενων πληροφοριών, με την ελπίδα ότι αυτή η διαδικασία θα οδηγήσει στην επιτυχή σύναψη μιας συμφωνίας, η οποία θα γυρίσει μια νέα σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου.

Αυτή η πρόταση θα εξετασθεί και θα υποβληθεί με την υψηλότερη αίσθηση ευθύνης και σεβασμού προς την ιστορία του Παναθηναϊκού και των φιλάθλων του. Ανυπομονώ να λάβω την απάντησή σας, και, στο μεσοδιάστημα, παραμένω στη διάθεσή σας σε περίπτωση που θελήσετε επιπρόσθετες πληροφορίες.

Ειλικρινά δικός σας

Markos L. Drakotos»

Τι γίνεται με τον τεχνικό διευθυντή

Λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνση του Ντάνι Πογιάτος από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, η «πράσινη» ΠΑΕ γνωστοποίησε και το «διαζύγιό» της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή Τσάβι Ρόκα. Όπως συνέβη και με την απόλυση του Πογιάτος πριν από ημέρες, έτσι και το «διαζύγιο» στον Ρόκα γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο οποίος πήγε στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί και ανακοίνωσε προσωπικά στον ίδιο τον Ισπανό την απόφαση της διοίκησης. Έτσι, πλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή, δίνοντας προτεραιότητα στην αγορά της κεντρικής Ευρώπης.

Ωστόσο, μπορεί οι «πράσινοι« να εμπλουτίζουν τη λίστα τους για τον διάδοχο του Τσάβι Ρόκα, αλλά δεν θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και το κενό του οποίου δεν πρόκειται να καλυφθεί άμεσα. Ο Παναθηναϊκός σημειώνει καθημερινά στη λίστα του τους υποψήφιους από όλη την Ευρώπη, αν και η τελική επιλογή δεν θα γίνει νωρίτερα από τα τέλη Νοεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες από την καθημερινή αθλητική εφημερίδα Sportday.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments