Ελλάδα

Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του Γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο – Είχαν βρεθεί κρούσματα

Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του Γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο – Είχαν βρεθεί κρούσματα
Γηροκομείο Άγιος Στέφανος: Οι πληροφορίες λένε ότι ο 41χρονος ιδιοκτήτης αυτοκτόνησε με καραμπίνα.

=Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο που είχαν βρεθεί κρούσματα κορωνοϊού έδωσε τέλος στην ζωή του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 41χρονος άνδρας έδωσε τέλος στην ζωή του με μια κυνηγετική καραμπίνα σήμερα το πρωί. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Όπως έγινε γνωστό τον βρήκε νεκρό η μητέρα του, ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν άφησε σημείωμα.

Σημειώνεται ότι συναγερμός είχε σημάνει στον ΕΟΔΥ στις 19 Οκτωβρίου, μετά από εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού στο γηροκομείο στον Άγιο Στέφανο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, θετικές βρέθηκαν δύο εργαζόμενες και μια γυναίκα που διαμένει στον οίκο ευγηρίας.

Οι εργαζόμενες είναι 33 και 47 ετών, ενώ η τρόφιμος του γηροκομείου είναι 87 ετών. Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Mega, έγιναν τεστ κορωνοϊού ιό δύο φορές. Η πρώτη ήταν στις 15 Οκτωβρίου, κατά την οποία δεν εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα. Τις επόμενες ημέρες όμως, ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου προχώρησε με δική του πρωτοβουλία σε διενέργεια rapid test, από τα οποία προέκυψαν τα τρία θετικά κρούσματα.

Στις αρχές του Οκτωβρίου ο Δημήτρης Καμπανάρος είχε μιλήσει στην πρωινή εκπομπή του MEGA

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε πριν από λίγη ώρα και ο Οίκος Ευγηρίας:

«Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως δυστυχώς, το πρωί της Τετάρτης, 21 Οκτωβρίου 2020, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας Δρ. Δημήτρης Καμπανάρος, η ψυχή της Νέας Θάλπης. Η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνεργάτες του στη Νέα Θάλπη, αισθανόμαστε βαθύτατη οδύνη για τον αδόκητο χαμό του. Ο Δημήτρης μας υπήρξε μοναδικός άνθρωπος, γιος και φίλος, υποδειγματικός επιστήμονας, εξαίρετος επαγγελματίας. Tο κενό που αφήνει πίσω του δεν αναπληρώνεται…»

Λίγες ώρες νωρίτερα η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη» είχε κάνει την εξής ανάρτηση

Παρά τα αυστηρά Μέτρα Προστασίας που από την πρώτη στιγμή τηρούνται στη Μονάδα μας και παρά την απόλυτη προσαρμογή μας…

Gepostet von Νέα Θάλπη am Mittwoch, 21. Oktober 2020

Ακολουθεί συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη:

«Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δημήτρη Καμπανάρου, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη». Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε. Ο Δ.Κ. υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία. Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση. Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν. Καλό Παράδεισο να έχει…»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments