Αθλητισμός

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο βοηθός του – Γυμναστής ο Σταυρινός

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο βοηθός του – Γυμναστής ο Σταυρινός
Μπόλονι Παναθηναϊκός: Έφερε έναν ξένο συνεργάτη, ενώ ο Γιάννης Σταυρινός μονιμοποιήθηκε ως πρώτος γυμναστής στην ομάδα.

Σε αυτά που θέλει να αλλάξει άμεσα στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Λάζλο Μπόλονι, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι το μεσημέρι της Πέμπτης (22 Οκτωβρίου). Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στις πρώτες μέρες του στον «πράσινο» πάγκο και τόνισε πως πρέπει όλοι να παραμείνουν ταπεινοί εξηγώντας το πώς σκοπεύει να προσπεράσει τις απουσίες που έχει ενόψει του σαββατιάτικου (24 Οκτωβρίου) αγώνα με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές καθώς και στον συνεργάτη που έρχεται από το εξωτερικό. «Υπάρχει κάπου, σε ένα αεροπλάνο ένας βοηθός που θα έρθει. Θα ήθελα να σας τονίσω πως κανείς δεν έρχεται για να κάνει θαύματα. Ήρθαμε να ιδρώσουμε για να βοηθήσουμε την ομάδα για να επιστρέψει το χαμόγελο! Ξέρουμε ότι ο δρόμος είναι γεμάτος εμπόδια. Όσο για τις μεταγραφές; Δεν αποτελεί θέμα που μπορώ να αναφερθώ», είχε φανερώσει χτες.

Ο Γιάννης Σταυρινός αναβαθμίζεται και μονιμοποιείται

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως έφτασε στην Αθήνα ο συνεργάτης του και πιθανώς και εντός της ημέρας να υπογράψει για να προστεθεί στο πλευρό του Λάζλο Μπόλονι αν και το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει ακόμα. Από την άλλη, ο Γιάννης Σταυρινός μονιμοποιείται ως πρώτος γυμναστής της ομάδας, καθώς ο Μπόλονι έμεινε ικανοποιημένος από τα δείγματα της δουλειάς του και αποδέχτηκε την εισήγηση της διοίκησης να του δώσει προαγωγή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments