Ελλάδα

Χρυσή Αυγή: Ενημερώθηκε η Interpol για την εξαφάνιση του Χρήστου Παππά

Χρυσή Αυγή: Ενημερώθηκε η Interpol για την εξαφάνιση του Χρήστου Παππά
Χρυσή Αυγή: Ο χρυσαυγίτης βουλευτής Χρήστος Παππάς παραμένει άφαντος, ενώ δεν είχε πάει καθόλου και στο δικαστήριο όλες αυτές τις μέρες.

Την ώρα που ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής Χρήστος Παππάς διαφεύγει της σύλληψης, για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Interpol για την εξαφάνισή του.

Παράλληλα οι ελληνικές αρχές τον αναζητούν ακόμα και σε μοναστήρια που πήγαινε αρκετά συχνά, ενώ αναζητήθηκε ακόμα και σε νησιά. Μάλιστα τα κινητά του τηλέφωνα έχουν να χρησιμοποιηθούν αρκετό χρονικό διάστημα. Αυτό το στοιχείο δείχνει o υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής είχε προαποφασίσει να εξαφανιστεί, ενώ δεν είχε πάει καθόλου και στο δικαστήριο όλες αυτές τις μέρες.

Συνεχίζονται οι μεταγωγές των 37 από των 39 καταδικασμένων χρυσαυγιτών

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής θα μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού, πλην του Αρτέμη Ματθαιόπουλου που θα μεταφερθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Ο πρώην υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης έβριζε και απειλούσε κατά τη μεταφορά του στην κλούβα του Μεταγωγών, ενώ φώναξε «Ζήτω η Ελλάς». Στην κλούβα μπήκε λίγο αργότερα και ο Νίκος Μιχαλολιάκος με την κόρη του Ουρανία να φωνάζει: «Μόνο περηφάνεια, περήφανη για σένα» στον πατέρα της. Μια άλλη κλούβα μετέφερε τη μοναδική γυναίκα μεταξύ των καταδικασθέντων, πρώην αστυνομικό Βενετία Πόπορη, στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας. Οι άλλοι θα μεταχθούν με κλούβες της ΕΛ.ΑΣ και ισχυρή συνοδεία.

Δείτε φωτογραφίες από τις μεταγωγές

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω των ειδικών μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού δεν πρόκειται να ακολουθηθεί η συνήθης διαδικασία της μεταγωγής στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών στο Εφετείο. Αντίθετα, μετά από συνεννόηση ΕΛ.ΑΣ. και εισαγγελίας, αστυνομικός μετέβη στην Εισαγγελέα Εφετών για να παραλάβει τα έγγραφα και να τα επιδώσει στη συνέχεια στο αρμόδιο τμήμα για τη μεταγωγή των καταδικασθέντων χρυσαυγιτών.

Έτσι λοιπόν σε κάθε θάλαμο θα πρέπει να βρίσκονται δύο άτομα. Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βρίσκονται στον ίδιο θάλαμο και μετά στα ίδια κελιά ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Γιώργος Γερμενής. Παράλληλα δεν θα συγχρωτίζονται μαζί και δεν θα συγχρωτίζονται μαζί με τους υπόλοιπους καταδικασμένους στη συγκεκριμένη φυλακή.

Θυμίζουμε ότι οι 39 από τους καταδικασθέντες για τους οποίους το δικαστήριο έκρινε πως δεν πρέπει να παραμείνουν ελεύθεροι είναι οι (με αλφαβητική σειρά):

Ιωάννης Άγγος, Αγριογιάννης Δημήτριος, Αναδιώτης Αναστάσιος, Νικόλαος Αποστόλου, Γερμενής Γεώργιος, Γρέγος Αντώνιος, Ευγενικός Μάρκος, Ζησιμόπουλος Πολύβιος, Ηλιόπουλος Παναγιώτης, Καζαντζόγλου Ιωάννης, Καλαρίτης Ελπιδοφόρος, Κασιδιάρης Ηλίας, Κομιάνος Ιωάννης, Κορκοβίλης Κωνσταντίνος, Κούζηλος Νικόλαος, Λαγός Ιωάννης, Λιακόπουλος Διονύσιος, Ματθαιόπουλος Αρτέμιος, Μιχάλαρος Αναστάσιος, Μιχαλολιάκος Νικόλαος, Μίχος Νικόλαος, Μπαρέκας Θωμάς, Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος, Παναγιώταρος Ηλίας, Πανταζής Αναστάσιος, Παπαβασιλείου Νικόλαος, Παππάς Χρήστος, Πατέλης Γεώργιος, Πόπορη Βενετία, Ρουπακιάς Γεώργιος, Σιατούνης Νικόλαος, Σταμπέλος Γεώργιος, Στεργιόπουλος Χρήστος, Στράτος Αθανάσιος, Τσακανίκας Γεώργιος, Τσαλίκης Λέων, Τσόρβας Αθανάσιος, Τσόρβας Νικόλαος και Χρυσαφίτης Αριστοτέλης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments