Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [23/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [23/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [23/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [23/10/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε διάφορα πράγματα που συνήθως δεν μπορείτε. Οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα. Δεν χρειάζεται καν να χτυπήσετε, οι άλλοι απλά γνωρίζουν ότι έχετε αυτό που θέλουν σε μεγάλες ποσότητες. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια επιλογή.

Ταύρος 

Εσείς και το ταίρι σας μπορείτε πραγματικά να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε σήμερα. Κάντε ό,τι τρέλα σας έρθει στο μυαλό. Εάν και οι δύο απολαμβάνετε τα ίδια πράγματα, τόσο το καλύτερο. Απολαύστε τη μέρα σας.

Δίδυμοι

Έχετε την ευκαιρία να δείξετε ότι κάτω από αυτό το σκληρό εξωτερικό, υπάρχει ένα μικρό παιδί που περιμένει να βγει και να διασκεδάσει. Ο καθένας πρέπει ενίοτε να ξεχνά τους σοβαροφανείς τρόπους και να χαλαρώνει τις άμυνές του. Δοκιμάστε το και δεν θα το μετανιώσετε.

Καρκίνος

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να αλληλοεπιδράσετε με κάποιο υπέροχο άτομο, που τυγχάνει να είναι και εξαιρετικά διασκεδαστικό. Αξίζει να δοκιμάσετε, καθώς θα επωφεληθείτε από πολλές απόψεις με τον χρόνο που θα περάσετε μαζί.

Λέων 

Η μέρα αντιπροσωπεύει την ιδέα σας για τον παράδεισο επί γης. Ό,τι επιθυμίες και αν είχατε πρόσφατα, ήρθε η ώρα να προσπαθήσετε να τις ικανοποιήσετε. Εάν πρόκειται να βγείτε, φορέστε κάτι που πάντα θέλατε αλλά ποτέ δεν τολμήσατε.

Παρθένος

Εάν θέλετε να κακομάθετε τον εαυτό σας και το ταίρι σας, η μέρα θα σας δώσει κάθε ευκαιρία να το κάνετε. Επειδή θα το απολαύσετε στο έπακρο, καλό θα ήταν να μην κανονίσετε κάτι απαιτητικό για αύριο… Γιατί πιθανότατα θα δυσκολευτείτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Αλλά θα περάσετε τόσο καλά, που δεν θα σας νοιάζει.

Ζυγός 

Το πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι σήμερα μπορείτε να απολαύσετε την εμμονή σας για το φαγητό σε όλες τις μορφές. Εάν με το αγαπημένο σας πρόσωπο απολαμβάνετε το φαγητό, χρησιμοποιήστε την περίσταση για μια νύχτα ρομαντικής νοσταλγίας. Φάτε όσο θέλετε, πιείτε σαμπάνια και τελειώστε με ένα ονειρικό γλυκό. Στη συνέχεια θα βρείτε τρόπους για να κάψετε τις περιττές θερμίδες.

Σκορπιός

 Η ενέργεια της μέρας δείχνει ότι έχετε πολλά να πείτε για τον εαυτό σας. Σημαίνει επίσης ότι έχετε πολλά που θα μπορούσατε να πείτε σε άλλους. Εάν αναζητάτε σχέση, θα εκπλαγείτε από τους πιθανούς τρόπους να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο.

Τοξότης 

Αν τον τελευταίο καιρό συμπεριφερόσασταν άσχημα στο ταίρι σας, τα άστρα σας δίνουν τη δυνατότητα να επανορθώσετε. Έχετε την ευκαιρία να δείξετε ότι παρά τους τραχείς σας τρόπους, κρύβετε μια καρδιά μικρού παιδιού. Οργανώστε μια χαλαρωτική βραδιά μόνο για τους δυο σας. Αγοράστε δώρα, μαγειρέψτε και απολαύστε ο ένας την συντροφιά του άλλου.

Αιγόκερως

Αυτό είναι το είδος της ημέρας που αγαπάτε. Μπορείτε να χαλαρώσετε με τον/την σύντροφό σας πέρα από τα πιο τρελά όνειρά σας. Απόψε θα απολαύσετε την πολυτέλεια, θα βάλετε τα καλά σας, θα φάτε σε ένα ακριβό εστιατόριο και θα έχετε απίστευτα ευχάριστες περιπέτειες.

Υδροχόος

Τα άστρα επιμένουν ότι αν δεν έχετε κάτι ιδιαίτερο να κάνετε σήμερα, πρέπει να βρείτε! Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να ξεχάσετε τις αναστολές, να βγείτε από το περιθώριο και να διασκεδάσετε χωρίς όρια. Απολαύστε όλα όσα πρέπει να απολαύσετε. Αύριο ξαναμπαίνετε σε δίαιτα.

Ιχθύες

Ποτέ δεν αφήνετε τον εαυτό σας εντελώς ελεύθερο. Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μπείτε σε μεγάλες ερωτικές περιπέτειες. Μπορεί να φτάσετε στα άκρα αλλά να είστε σίγουροι ότι κάποιος θα το αγαπήσει αυτό σε εσάς, για πάντα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments