Lifestyle

Ιωάννα Τούνη Instagram: Ζαλίζει η τελευταία φωτογραφία της με μαγιό

Ιωάννα Τούνη Instagram: Ζαλίζει η τελευταία φωτογραφία της με μαγιό
Ιωάννα Τούνη Instagram: Το όμορφο μοντέλο και επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη αγαπά τον φωτογραφικό φακό και ξέρει πώς να ποζάρει.

Η Ιωάννα Τούνη πριν από ελάχιστες ημέρες, έφτασε και ξεπέρασε τους 600 χιλιάδες followers στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, με την ίδια να δηλώνει πολύ χαρούμενη αφού διαθέτει έναν από τους πιο ισχυρούς λογαριασμούς για τα ελληνικά δεδομένα.

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ «My Style Rocks» από τον πρώτο του κύκλο. Η μητέρα της κατάγεται από τις Σέρρες και ο πατέρας της από τα Γιάννενα αλλά η ίδια γεννήθηκε στη Ρόδο και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε παιδαγωγός μα δεν ασχολήθηκε με την ειδικότητα αυτή μιας και έχει δημιουργήσει µε την κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη, μια επιχείρηση µε ρούχα στη συμπρωτεύουσα.

Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που φροντίζει για τα social media της και ειδικότερα, για το Instagram της. Είναι το μέσο της δουλειάς της όπου ανεβάζει φωτογραφίες της, επικοινωνεί με τους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους της και ενημερώνει για ό,τι χρειάζεται όλους τους followers της σχετικά τόσο με την ίδια όσο και με την εταιρεία της. Και η αλήθεια είναι πως ο φωτογραφικός φακός τη λατρεύει με την ίδια να ξέρει πώς να ποζάρει καθώς και ποια είναι τα δυνατά της σημεία.

Μάλιστα, πριν από δύο εβδομάδες περίπου ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram την τελευταία φωτογραφία της με μαγιό, αν και έπειτα έχουν ακολουθήσει και άλλες αναρτήσεις της. Απλά όχι τόσο καλοκαιρινές. Στην εν λόγω δημοσίευση φορά ένα μπικίνι σε έντονο χρώμα και με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύεται φανταστικά το μαύρισμά της αλλά και το υπέροχο καλοσχηματισμένο σώμα της με την Ιωάννα Τούνη να ποζάρει μέσα στο μπάνιο, ενώ ένα σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη φανέρωσε πως πρόκειται για φωτογραφία από το περασμένο καλοκαίρι, δηλαδή του 2020, όταν και έκαναν διακοπές μαζί στα ελληνικά νησιά.

Ακολουθεί η φωτογραφία με μαγιό:

Πάντως, να αναφέρουμε πως η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε μέσω του Instagram προφίλ της πως φεύγει από τη λατρεμένη της, Θεσσαλονίκη για ολιγοήμερες διακοπές στην πρωτεύουσα, την Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα, για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments