Αθλητισμός

Γρανάδα ΠΑΟΚ: Ξεκινά η προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης – Τι ισχύει για Κρέσπο και Σφιντέρσκι

Γρανάδα ΠΑΟΚ: Ξεκινά η προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης – Τι ισχύει για Κρέσπο και Σφιντέρσκι
Γρανάδα ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αρχίζει την προετοιμασία, μετά το ρεπό.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε και έτσι οι παίκτες του «Δικέφαλου του Βορρά» είχαν μια ημερά ξεκούρασης αν και από σήμερα Κυριακή (25 Οκτωβρίου) ξεκινούν την προετοιμασία τους για το ματς της ερχόμενης εβδομάδας και πιο συγκεκριμένα, για τον αγώνα με τη Γρανάδα την Πέμπτη (29 Οκτωβρίου στις 22.00).

Αμφίβολο αν θα παίξει ο Άνχελ Σφιντέρσκι 

Μετά το χθεσινό ρεπό λοιπόν, από τη στιγμή που αναβλήθηκε το ματς με τους «ερυθρόλευκους», οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν ξανά στις προπονήσεις αρχίζοντας την προετοιμασία για τον δύσκολο αγώνα με τη Γρανάδα στην Ισπανία την Πέμπτη για το Europa League. Και όπως είναι αναμενόμενο, ο Άμπελ Φερέιρα αναμένει με αγωνία να διαπιστώσει την κατάσταση των Άνχελ Σφιντέρσκι και Άνχελ Κρέσπο.

Πολλές οι πιθανότητες να αγωνισθεί ο Άνχελ Κρέσπο

Ο Πολωνός φορ είχε προχθές ενοχλήσεις στο γόνατο και σήμερα θα αξιολογηθεί η κατάστασή του, ενώ ο Ισπανός αμυντικός έχει ξεπεράσει τον δικό του τραυματισμό και ήδη ακολούθησε την Παρασκευή μέρος του προγράμματος, με τις πιθανότητες να είναι στην αποστολή ξεκάθαρα με το μέρος του.

Απών ο Ομάρ Ελ Καντουρί

Δεδομένη είναι η απουσία του Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος θα χάσει και το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο που ακολουθεί, ενώ φυσικά έχει αποχωρήσει από το ρόστερ ο Λέο Μάτος (που πήγε στη Βάσκο ντα Γκάμα).

Εκτός και ο Βιεϊρίνια

Όσο για τον Αντρέ Βιεϊρίνια, που τελικά ανανέωσε, η ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις θα καθυστερήσει καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο Πορτογάλος ούτως ή άλλως θα χρειαζόταν κάποιες εβδομάδες για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Όσο για το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ, είναι μονοετές και με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε το… σίριαλ που από το τέλος του καλοκαιριού απασχόλησε τον «Δικέφαλο της Θεσσαλονίκης» και τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

Προσερχόμενος στο γήπεδο της Τούμπας ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΟΚ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις: «Πάντα η Τούμπα ήταν το σπίτι μου. Τέλος καλό, όλα καλά. Θα πρέπει πρώτα να κάνω εργομετρικά, να κάνω τεστ για τον κορωνοϊό και μετά θα επιστρέψω στις προπονήσεις της ομάδας. Επέστρεψα στο σπίτι μου», δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος από την εξέλιξη της προσωπικής του υπόθεσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments