Lifestyle

Just The 2 Of Us αποχώρηση: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έφυγε αλλά έκανε μια αξέχαστη εμφάνιση

Just The 2 Of Us αποχώρηση: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έφυγε αλλά έκανε μια αξέχαστη εμφάνιση
Just The 2 Of Us αποχώρηση: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Τριαντάφυλλος είναι το ζευγάρι που έφυγε.

Η Ζοζεφίν με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με τον Τριαντάφυλλο ήταν τα δύο ζευγάρια τα οποία ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, με τους δεύτερους να αποχωρούν τελικά από το μουσικό σόου του OPEN «Just The 2 Of Us».

Το δεύτερο live του Just The 2 Of Us ολοκληρώθηκε με τα ζευγάρια να δίνουν το καλύτερό τους για να εντυπωσιάσουν τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό που ψήφιζε. Τα δύο ζευγάρια που βρέθηκαν στις δύο τελευταίες θέσεις όμως, διεκδικούσαν το «εισιτήριο» για το επόμενο live του σόου. Και αυτοί που αποχώρησαν τελικά ήταν ο Τριαντάφυλλος με την Ευρυδίκη αφού βέβαια είχαν συγκεντρώσει και χαμηλή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή.

Ο Τριαντάφυλλος ανέφερε ότι έπρεπε να διαλέξουν πιο λαϊκά τραγούδια γιατί εκεί η Ευρυδίκη είναι καλύτερη αλλά «δεν πειράζει αφού ήρθαμε στο παιχνίδι για έναν σκοπό και βάλαμε το λιθαράκι μας». Και μπορεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να έφυγε όντας η πρώτη που αποχωρεί μα σίγουρα έκανε μια εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη καθώς ανέβηκε στη σκηνή του Just The 2 Of Us φορώντας ένα σούπερ κολλητό ρούχο με κόκκινες μπότες και κόκκινα γάντια.

Να αναφέρουμε πως το ζευγάρι εμφανίσθηκε στην τελευταία του εμφάνιση στη σκηνή και ερμήνευσαν  το «Caliente». Αυτό όμως που τράβηξε τα βλέμματα ήταν η αρκετά «καυτή» εμφάνιση της Ευρυδίκης, μιας και η γνωστή επιχειρηματίας φορούσε ένα δερμάτινο κορμάκι με ασορτί μπότες.

Το «Just The 2 Of Us» επέστρεψε για δεύτερη σεζόν

Με την ξεχωριστή παρέα του Just The 2 Of Us το τηλεοπτικό κοινό την περασμένη χρονιά γέλασε και πέρασε τα πιο διασκεδαστικά Σαββατόβραδα. Οι καλλιτέχνες τραγούδησαν και δυνάμωσαν τον ήχο στις αγαπημένες μελωδίες ενώ οι τηλεθεατές σχολίασαν όλα όσα έγιναν.

Είδαμε μια σειρά από αξέχαστα… ρεσιτάλ ερμηνείας και τώρα ανανεώθηκε το ραντεβού. Ο Νίκος Κοκλώνης έχοντας μαζί του μια παρέα με μοναδική χημεία, τη Δέσποινα Βανδή, τη , τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή, είναι… καθ’ οδόν για τη μεγάλη επιστροφή κάθε Σάββατο στις 21:00.

Έτσι, ο γνωστός παραγωγός κάθε Σάββατο υποδέχεται στο stage του J2US, ένα stage πιο εντυπωσιακό από κάθε άλλη φορά, τα νέα ζευγάρια – έκπληξη τα οποία αποτελούνται από επαγγελματίες τραγουδιστές οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους με celebrities από πολλούς διαφορετικούς χώρους σε μουσικά ντουέτα που ξαφνιάζουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments