Διεθνή

Μπάιντεν Τραμπ: Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών μπέρδεψε το όνομα του Αμερικανού προέδρου

Μπάιντεν Τραμπ: Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών μπέρδεψε το όνομα του Αμερικανού προέδρου
Μπάιντεν Τραμπ: Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχασε την ευκαιρία να τον κατακρίνει για το λάθος του.

Ο Τζο Μπάιντεν σε συνέντευξή του μπέρδεψε το μικρό όνομα του Ντόναλντ Τραμπ και ο Αμερικανός πρόεδρος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη για να τον επικρίνει με ανάρτησή του στο Twitter. «Ο Τζο Μπάιντεν με αποκάλεσε Τζορτζ χθες το βράδυ. Δεν μπορούσε να θυμηθεί το όνομά μου», έγραψε στο tweet του ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος συχνά αναφέρεται στον αντίπαλό του με το προσωνύμιο «Τζο, ο Κοιμισμένος» και υπαινίσσεται ότι ο 77χρονος πρώην αντιπρόεδρος πάσχει από ένα είδος γεροντικής άνοιας.

Δείτε την ανάρτηση Τραμπ

«Χρειάστηκε να τον βοηθήσει ο παρουσιαστής προκειμένου να ολοκληρώσει τη συνέντευξή του», συμπλήρωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορώντας τα ΜΜΕ ότι «συγκάλυψαν» το περιστατικό με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές.

Ο Μπάιντεν πήρε τον λόγο το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συναυλίας για την στήριξη της προεκλογικής εκστρατείας του. «Άλλα τέσσερα χρόνια με τον Τζορτζ…, τον Τζορτζ…», άρχισε να λέει, προτού κάνει μια μικρή διακοπή στην τοποθέτησή του. «Εάν ο Τραμπ επανεκλεγεί, θα βρεθούμε σε έναν άλλο κόσμο», συμπλήρωσε, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Τζιλ. Το απόσπασμα του βίντεο έκανε τον γύρο σήμερα των συντηρητικών ΜΜΕ, που αναρωτιόντουσαν εάν ο Τζο Μπάιντεν αναφερόταν στους πρώην προέδρους Τζορτζ Ου. Μπους ή τον πατέρα του Τζορτζ Μπους.

Δείτε το βίντεο

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με άρθρο του CNN, ο ισχυρισμός του Λευκού Οίκου ότι η Αμερική δεν είναι σε θέση να ελέγξει την πανδημία, εκτός από απίστευτη παραδοχή, αποτελεί και ακόμα ένα εμπόδιο στην προεκλογική εκστρατεία του προέδρου.

Σύμφωνα με το άρθρο, τα σχόλια του επικεφαλής προσωπικού του Λευκού Οίκου, Μαρκ Μέντοους, προκάλεσαν αγωνία στους ειδικούς σε ζητήματα υγείας, που επιχειρηματολογούν ότι το να επιτραπεί η ανεξέλεγκτη κυκλοφορία του φονικού ιού στη χώρα ισοδυναμεί με μια πολιτική ανοσίας της αγέλης που θα κοστίσει πολλές χιλιάδες ζωές ακόμη.

Όμως με τα ημερήσια κρούσματα να αγγίζουν επίπεδα-ρεκόρ, ο πρόεδρος Τραμπ πέρασε το σαββατοκύριακο υπονομεύοντας ανοιχτά κρίσιμες συμπεριφορές όπως η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων, που έχουν αποδειχθεί ικανές να ελέγξουν την κυκλοφορία του ιού. Δεν δίστασε μάλιστα, αναφέρει το CNN, ακόμη και να γκρινιάξει ότι τα ΜΜΕ ασχολούνται μόνο με «κορωνοϊό, κορωνοϊό, κορωνοϊό». «Δεν πρόκειται να ελέγξουμε την πανδημία» δήλωσε ο Μέντοους στον Τζέικ Τάππερ του CNN την Κυριακή, υποστηρίζοντας ότι «κατάλληλοι παράγοντες άμβλυνσης», όπως είναι οι θεραπείες και τα εμβόλια θα έπρεπε να αποτελούν προτεραιότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments