Lifestyle

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Αποκάλυψε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Αποκάλυψε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό
Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Θύμα» του Sars-cov-2 έπεσε η γνωστή δημοσιογράφος. Τι είπε για τα συμπτώματά της.

Ύστερα από αρκετές μέρες καραντίνας η Ελιάνα Χρυσικοπούλου βγήκε το πρωί της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα “Πάμε Δανάη” σε ζωντανή σύνδεση και αποκάλυψε ότι είναι τελικά θετική στον κορωνοϊό. Η δημοσιογράφος είπε στη Δανάη ότι δεν έχει γεύση και όσφρηση αλλά έχει και ένα μπούκωμα και καταρροή που δεν είναι σύμπτωμα του ιού.

Επίσης, διευκρίνισε πως τα παιδιά της που επίσης έκαναν το τεστ, δεν νοσούν. “Tελειώνει η προληπτική καραντίνα και μπαίνω στην κανονική καραντίνα” τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως η Ελιάνα είναι αρκετές μέρες εκτός εκπομπής και εμφανίζεται σε ζωντανή σύνδεση, γιατί πριν λίγες μέρες είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Έτσι έμεινε στο σπίτι της καραντίνα για να προστατεύσει και τους συντελεστές του “Πάμε Δανάη” αλλά και τους φίλους και συγγενείς της. Τελικά, η δημοσιογράφος βρέθηκε θετική στον ιό, κάτι που επιβεβαιώθηκε το περασμένο Σάββατο.

«Να σας ενημερώσω και τηλεοπτικά πως κάναμε το τεστ το Σάββατο και τα παιδιά μου είναι αρνητικά αλλά εγώ είμαι θετική στον κορωνοϊό. Τώρα τελειώνει η προληπτική καραντίνα και τώρα είμαι στην κανονική καραντίνα του κορωνοϊού και νιώθω τέλεια, αλλά δεν νιώθω και άσχημα. Εδώ και δυο τρεις μέρες έχω απώλεια γεύσης και όσφρησης, έχω μπούκωμα και καταρροή που δεν θεωρείται σύμπτωμα κορωνοϊού αλλά το είχα πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες. Την προηγούμενη Παρασκευή ήρθα σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, οπότε είμαι 10 ημέρες σε καραντίνα.

Η επώαση γίνεται λογικά στις τρεις με πέντε ημέρες, οπότε έχω ήδη κορωνοϊό εδώ και πέντε ημέρες. Θα μπορούσε λογικά να το ανιχνεύσει και νωρίτερα το τεστ απλά πήγαμε και το κάναμε το Σάββατο. Η καρδιά μου είναι σε όλους τους ανθρώπους που είναι γονείς και έχουν βρεθεί σε αυτή τη δύσκολη φάση, διότι εγώ πρέπει να απομονωθώ από τα παιδιά μου αυτή τη στιγμή. Όμως αυτό δεν γίνεται για πολλούς λόγους, γιατί ποιος θα τα φροντίσει;

Ο Νικόλας δεν είχε έρθει σε επαφή με το πρώτο κρούσμα, οπότε έμενε σε ένα άλλο σπίτι που έχουμε εδώ, γιατί είναι οικογενειακή η πολυκατοικία. Κανονικά θα έπρεπε να πάω εγώ πάνω και να κατέβει ο Νικόλας να φροντίζει τα παιδιά, έλα όμως που δημογραφικά ο Νικόλας είναι πιο ευάλωτος από τα παιδιά. Ο Νικόλας είναι υγιής, δεν πρέπει να μπει σε αυτή την υπόθεση. Από την άλλη είναι ok να φροντίζω εγώ με κορωνοϊό δύο παιδιά με αρνητικό τεστ; Είναι μεγάλο το δίλημμα…» ανέφερε.

Ακολουθεί το βίντεο με όσα είπε η Ελιάνα για την περιπέτειά της στο “Πάμε Δανάη”:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments