Αθλητισμός

Φερέιρα Παλμέιρας: Οι Βραζιλιάνοι επιμένουν για τον προπονητή του ΠΑΟΚ

Φερέιρα Παλμέιρας: Οι Βραζιλιάνοι επιμένουν για τον προπονητή του ΠΑΟΚ
Φερέιρα Παλμέιρας: Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας επιμένουν ότι η ομάδα από το Σάο Πάουλο θέλει να δώσει τα ηνία στον Πορτογάλο τεχνικό του «Δικέφαλου του Βορρά».

Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ συνεχίζουν να συντηρούν το σενάριο της απόκτησης του Αμπέλ Φερέιρα από την Παλμέιρας. Μάλιστα, σε ορισμένα ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η ομάδα του Σάο Πάουλο είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Πορτογάλο τεχνικό του «Δικέφαλου του Βορρά».

Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας σημειώνουν πως οι ιθύνοντες της ομάδας είναι έτοιμοι να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις προκειμένου να επενδύσουν στο πρόσωπό του. Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει ο δημοσιογράφος, Μπρούντο Αντράντε, ο σύλλογος της Βραζιλίας γνωρίζει πως θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη για να δρομολογηθούν εξελίξεις και εμφανίζεται αποφασισμένος, ευελπιστώντας πως θα φέρουν την υπόθεση στα δικά τους οικονομικά μέτρα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Αντράντε στο Twitter

Από τον ΠΑΟΚ δεν έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, όπως συνηθίζουν να κάνουν, δεδομένου πως ακολουθεί και ένα σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στη Γρανάδα.

Στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ

Μετά από μια πτήση που κράτησε παραπάνω ως από 3,5 ώρες η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στη Γρανάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πιλότος ήταν και πάλι ο κύριος Τζώνος όπως είχε συμβεί και πριν από μερικές εβδομάδες στο ταξίδι για το Κρασνοντάρ. Το αεροπλάνο αφού πέταξε πάνω από την Ήπειρο πέρασε το Ιόνιο και στη συνέχεια διέσχισε την Σικελία. Πετώντας πάνω από τη Νάπολι πέρασε στην Ισπανία και μετά από την Βαρκελώνη και τη Βαλένθια κατευθύνθηκε στην Γρανάδα όπου και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λόρκα.

Οι αναταράξεις δεν απουσίασαν από την πτήση και κυρίως πάνω από το Ιόνιο με αποτέλεσμα για αρκετά λεπτά να μην μπορεί να σηκωθεί κανείς από τη θέση του.

Αξίζει να σημειωθεί και λόγω των ειδικών συνθηκών λόγω του κορωνοϊού πως η παρουσία των μελών της διοίκησης ήταν ολιγομελής. Εκτός του Μάκη Γκαγκατση, κανένα άλλο μέλος της διοίκησης δεν ήταν στο τσάρτερ, όπως αναφέρει το metrosport.gr. Φυσικά με την ομάδα πέταξε και ο Όλαφ Ρεμπε που στα πηγαδάκια με τους δημοσιογράφους σημείωνε πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην Ισπανία λόγω της πανδημίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments