Αθλητισμός

Ζενίτ – Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε το παιχνίδι των «πράσινων» λόγω του κρούσματος κορωνοϊού

Ζενίτ – Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε το παιχνίδι των «πράσινων» λόγω του κρούσματος κορωνοϊού
Ζενίτ - Παναθηναϊκός: Το κρούσμα κορωνοϊού στο «τριφύλλι» οδήγησε στην αναβολή του παιχνιδιού με τη ρωσική ομάδα.

Το κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στον Παναθηναϊκό οδήγησε στην αναβολή του παιχνιδιού με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Οι ιθύνοντες της διοργάνωσης ενημέρωσαν τις δύο ομάδες για την αναβολή του παιχνιδιού και στη συνέχεια κυκλοφόρησε σχετική ανακοίνωση. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την αναβολή του αγώνα, αφού λόγω του πρωτόκολλου που υπάρχει στην Ελλάδα για την πανδημία, δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Ρωσία λόγω του θετικού κρούσματος.

Έτσι, οι δύο ομάδες περιμένουν να οριστεί νέα ημερομηνία για το παιχνίδι. Να σημειώσουμε ότι η EuroLeague όρισε για την 1η Δεκεμβρίου τον εξ αναβολής αγώνα του «τριφυλλιού» με τη Βιλερμπάν για την 3η αγωνιστική, ο οποίος μεταφέρθηκε λόγω των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στην γαλλική ομάδα.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για το κρούσμα κορωνοϊού

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι ένα μέλος της ομάδας μας διεγνώσθη θετικό στoν COVID-19. Η κατάστασή του θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό μας επιτελείο. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρούσματος του ΕΟΔΥ», αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού. Όπως διαβάζετε, δεν ξεκαθαρίζει αν πρόκειται για παίκτη της ομάδας, μέλος του τεχνικού τιμ ή εργαζόμενο στην ομάδα.

Η Ζενίτ στον λογαριασμό της στο Twitter σημειώνει ότι έχει βρεθεί και αυτή σε παρόμοια θέση, καθώς είχε πολλά ζητήματα με κρούσματα κορωνοϊού. Δείτε την ανάρτηση της ρωσικής ομάδας:

Να θυμίσουμε ακόμα ότι κρούσμα κορωνοϊού ανακοίνωσε χθες και η Αναντολού Εφές που αγωνίζεται την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, επίσης για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Η τουρκική ομάδα δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει στη διάθεσή της τον Σέιν Λάρκιν που πέρασε από τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους και αναμένει τα αποτελέσματα τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments