Αθλητισμός

Γιουσέφ Ελ Αραμπί Ολυμπιακός: Εξελίξεις για το νέο συμβόλαιο

Γιουσέφ Ελ Αραμπί Ολυμπιακός: Εξελίξεις για το νέο συμβόλαιο
Γιουσέφ Ελ Αραμπί Ολυμπιακός: Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του νέου συμβολαίου του Μαροκινού σέντερ φορ.

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αποτελεί την βασική επιλογή για τη θέση του σέντερ φορ στον Ολυμπιακό. Οι εκπληκτικές εμφανίσεις που έκανε την πρώτη του σεζόν στον Πειραιά δεν άφησαν και περιθώριο για να πάρει κάποιος τη θέση του. Οι καλές επιδώσεις σε συνδυασμό με το καλό βιογραφικό που έχει από το παρελθόν του στην Ισπανία είναι αρκετό για να τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από το εξωτερικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μια ομάδα από το Κατάρ προσπάθησε να τον αποκτήσει το καλοκαίρι, αλλά ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να παραχωρήσει τον πρώτο του σκόρερ. Παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας ξεκίνησαν τις διαδικασίες για να δέσουν τον έμπειρο σέντερ φορ με νέο συμβόλαιο με καλύτερες ετήσιες απολαβές. Την ίδια ώρα προέκυψε και ενδιαφέρον από την Γαλλία, αλλά ο Ελ Αραμπί δείχνει πως έχει κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες.

Έγινε η πρώτη επαφή

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sportime οι δυο πλευρές έχουν κάνει μια πρώτη επαφή και ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μείνει στον Ολυμπιακό και τα επόμενα χρόνια. Από τα λίγα που έχουν διαρρεύσει βγαίνει πως οι δύο πλευρές θέλουν να δώσουν τα χέρια για νέο διετές συμβόλαιο. Με βάση το ισχύον ο Ελ Αραμπί παίρνει κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι ετήσιες απολαβές του παίκτη με το νέο του συμβόλαιο αναμένεται να φτάσουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Πάντως το κλίμα είναι καλό και ο Ολυμπιακός θέλει να ολοκληρώσει το θέμα, έως την επόμενη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Ο Ελ Αραμπί έχει ξεκινήσει δυναμικά και την φετινή σεζόν. Είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός, που μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα. Το στατιστικά του είναι τρομερά και ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει έναν τέτοιο επιθετικό. Θυμίζουμε ότι την φετινή σεζόν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει αγωνιστεί σε οκτώ παιχνίδια και έχει καταφέρει να σκοράρει έξι φορές. Επίσης το συμβόλαιο του Μαροκινού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Αυτό σημαίνει ότι σε λίγο καιρό θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments