Ελλάδα

Ακόμα μία εφημερίδα βάζει λουκέτο

Ακόμα μία εφημερίδα βάζει λουκέτο
Εφημερίδα «Φιλελεύθερος»: Το τελευταίο της φύλλο κυκλοφορεί το προσεχές Σάββατο.

Μετά από τρία χρόνια κυκλοφορίας η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» αναστέλλει την κυκλοφορία της. Η εφημερίδα του Θανάση Μαυρίδη δεν κατάφερε να συνεχίσει στον δύσκολο στίβο της έντυπης ενημέρωσης και γίνεται έτσι παρελθόν, λόγω οικονομικών δυσχερειών.

Λανσαρίστηκε με το μότο «Η εφημερίδα της μεσαίας τάξης». Τον περασμένο Ιανουάριο είχε μετατραπεί από καθημερινή σε Σαββατιάτικη έκδοση, ενώ νωρίτερα, τα Χριστούγεννα του 2019 είχε προχωρήσει σε αθρόες απολύσεις προσωπικού.

Είναι η εφημερίδα που είχε παρομοιάσει τον Κυρ. Μητσοτάκη με τον Μωυσή που καλείται να οδηγήσει τον λαό του για να σωθεί. Την άνοιξη είχε λάβει από τη «λίστα Πέτσα» μαζί με το liberal.gr 220.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει οφειλές σε εργαζόμενους και Δημόσιο.

Όπως αναφέρει η ΕφΣυν που έχει διαφορετική πολιτική οπτική από την εφημερίδα, ανεξαρτήτως του πολιτικού προσανατολισμού της εφημερίδας, ο «Φιλελεύθερος» αποτελούσε μία σοβαρή προσπάθεια και ιδίως το τελευταίο διάστημα η έκδοση ήταν πολύ πλούσια κι ενδιαφέρουσα. Είχε γίνει μία, πραγματικά, καλή εφημερίδα.

Ακόμα μία εφημερίδα λοιπόν που δεν καταφέρνει να συνεχίσει, σημαίνει αναγνώστες που χάνονται, και εργαζόμενοι που χρειάζεται να αναζητήσουν την τύχη τους αλλού σε εποχές ιδιαίτερα δύσκολες για τον χώρο των ΜΜΕ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments