Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο Μπενφίκα: Υπονοούμενο για νέα κίνηση της Πορτογαλικής ομάδας

Ρούμπεν Σεμέδο Μπενφίκα: Υπονοούμενο για νέα κίνηση της Πορτογαλικής ομάδας
Ρούμπεν Σεμέδο Μπενφίκα: Ο πρόεδρος της Πορτογαλικής ομάδας άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να γίνει κίνηση για τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι. Την περασμένη αγωνιστική σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πορτογάλος στόπερ έχει καλό βιογραφικό, ειδικότερα για τους κορυφαίους συλλόγους της χώρας του. Το καλοκαίρι που μας πέρασε οι σύλλογοι της Ιβηρικής χώρας έδειξαν ενδιαφέρον για να πάρουν και πάλι τον παίκτη στην Πορτογαλία. Βέβαια υπολόγιζαν χωρίς τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα που έδειξε το πιο ζεστό ενδιαφέρον για τον έμπειρο στόπερ ήταν από την Μπενφίκα. Μάλιστα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εμφανιζόταν “ψημένος” στο ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα των “αετών” για να συναντηθεί ξανά με τον Ζεσούς που ήταν μαζί και στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο πρόεδρος της Μπενφίκα κλήθηκε να μιλήσει για τις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας και μεταξύ αυτών ήταν ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Μπορεί να επιστρέψει για Σεμέδο η Μπενφίκα

Ο πρόεδρος των «αετών» ρωτήθηκε για τις υποθέσεις των Ρούμπεν Σεμέδο, Λούκας Βερίσιμο και Έντισον Καβάνι. Αναφορικά με τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, ο Βιέιρα παραδέχτηκε το ενδιαφέρον. «Ήταν μία πιθανότητα» σχολίασε ο Βιέιρα για τον Σεμέδο, αλλά ισχυρίστηκε ότι η συμφωνία δεν επιτεύχθηκε επειδή ο Ολυμπιακός «από τη μία στιγμή στην άλλη, διπλασίασε τις απαιτήσεις του». Ο Βιέιρα τόνισε ότι πραγματοποιήθηκε προσέγγιση με τη Σάντος για τον Λούκας Βερίσιμο, τον 25χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό ο οποίος απασχόλησε και τον Ολυμπιακό στα τέλη Αυγούστου. Περαιτέρω, ο Βιέιρα επισήμανε πως όλο το ρόστερ τελεί υπό αξιολόγηση, ενώ ο Πορτογάλος σχολίασε ότι τον Ιανουάριο θα επανεξεταστούν οι μεταγραφική στόχοι του καλοκαιριού, αφήνοντας να εννοηθεί πως επίκειται νέα κίνηση για τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες ο Πορτογάλος στόπερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός παραμένει η πρώτη επιλογή για τον παίκτη. Παράλληλα οι “ερυθρόλευκοι” έχουν τον πρώτο λόγο για το μέλλον του ποδοσφαιριστή και αυτό έχει αποδειχτεί ότι δυσκολεύει τη ζωή σε πολλές ομάδες. Άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει δείξει πόσο σκληρός διαπραγματευτής είναι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments