Lifestyle

Τζούλια Νόβα χωρισμός: Το επόμενο βήμα στη ζωή της μετά τη σχέση της με τον Γιάννη Μάρκου

Τζούλια Νόβα χωρισμός: Το επόμενο βήμα στη ζωή της μετά τη σχέση της με τον Γιάννη Μάρκου
Τζούλια Νόβα χωρισμός: Η ζωή συνεχίζεται για την παρουσιάστρια και μοντέλο, με την ίδια να κάνει το επόμενο βήμα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Τζούλια Νόβα, μεταξύ άλλων, μίλησε για το επόμενο βήμα στη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου αλλά και τη σχέση τους η οποία έληξε με πολλές εντάσεις.

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η όμορφη Τζούλια το πρωί της Τρίτης (27 Οκτωβρίου) η οποία αναφέρθηκε στην παλαιά της σχέση. «Με τον Γιάννη είμαστε πάρα πολύ καλά, έχει ηρεμήσει κι εκείνος κι εγώ. Μετά από τόσα χρόνια πλέον είμαστε οικογένεια. Μπορεί να μην έχουμε πλέον τη σχέση την ερωτική, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια φιλική σχέση. Ο Γιάννης είπε κάποια πράγματα για εμένα πάνω στα νεύρα του, δεν ελέγχει τον εαυτό του σε τέτοιες καταστάσεις».

Και συνέχισε: «Το ξέρω ότι έχει νέα σχέση, πάνω από όλα είμαστε φίλοι. Θα δείξει ο καιρός αν είμαι κοντά στο επόμενο βήμα με το νέο μου σύντροφο. Ο χωρισμός ήταν μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου. Όταν είπα στη μαμά μου ότι χωρίζω, έκλαιγε, δεν το περίμενε. Είμαι ακόμα σε φάση που ψάχνω να νοικιάσω σπίτι. Αυτό που ζητάω είναι δύσκολο να βρεθεί. Θέλω μεγάλο σπίτι στα βόρεια να χωράνε τα ρούχα μου και μεγάλο κήπο για τα σκυλιά μου».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη φιλί της με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την οποία δεν έχει τύχει να βρεθούν. «Δεν είμαστε κολλητές, αλλά κάνουμε παρέα. Τώρα δεν έχει τύχει να βρεθούμε», ανέφερε μεταξύ άλλων η Τζούλια Νόβα.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής η Τζούλια Νόβα:

Πάντως, επεισοδιακός ήταν και ένας παλαιότερος, εφηβικός δεσμός της για τον οποίο είχε μιλήσει πριν από αρκετούς μήνες, με την ίδια να βιώνει άσχημες καταστάσεις από τη μητέρα ενός συντρόφου της τότε. «Τον κλείδωνε στο σπίτι και δεν τον άφηνε να έρθει να με βρει. Τον έβλεπα αναγκαστικά μόνο στο σχολείο. Του έλεγε ότι δεν μπορείς να είσαι με τη συγκεκριμένη κοπέλα γιατί οι γυναίκες από τα μέρη της είναι ελευθέρων ηθών. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο προφανώς. Του έλεγε πώς είναι όλες έτσι, άρα είμαι κι εγώ… Αυτός ήταν πολύ καλό παιδί. Δεν έχω να θυμάμαι τίποτα άσχημα. Ο μπαμπάς του με αγαπούσε, αλλά η μαμά του ήταν λίγο περίεργη», είχε εκφράσει στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments