Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [30/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [30/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [30/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [30/10/20].

Κριός

Για να προοδεύσει η σχέση σου χρειάζεται να δείξεις περισσότερη αυτοπειθαρχία και μάλιστα με αρκετούς τρόπους. Μη θεωρήσεις αυτή την ανάγκη σαν κάτι βαρετό ή ανεπιθύμητο. Για να μετατρέψεις ένα παθιασμένο όνειρο σε πραγματικότητα, πρέπει να είσαι συνεχώς στην τσίτα κι ενεργή. Το να είσαι πρακτική και ρεαλίστρια για όσα θέλεις να πετύχεις, είναι εξίσου σημαντικό με το χρονοδιάγραμμα που πρέπει να δημιουργήσεις.

Ταύρος

Κάτι άλυτο ή ίσως μη θεραπευμένο στη σχέση σου, θα κάνει και πάλι την εμφάνισή του. Μπορείς όμως να δεις αυτό το σενάριο με καινούργια φως, ειδικά αν πιστεύεις πως η ρίζα του κακού ήταν μια παρεξήγηση. Ίσως θελήσεις να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν. Όμως κάτι θα μπορούσε να αναζωογονηθεί, αν εφαρμόσεις αυτήν την καινούργια οπτική σου.

Δίδυμοι

Η δημιουργία ή η ενίσχυση της συναισθηματικής σου ασφάλειας, ίσως χρειάζεται αξιολόγηση. Πρέπει να ελέγξεις, αν το ταίρι σου σέβεται ή όχι τα όριά σου! Ίσως, χρειαστεί να εστιάσεις περισσότερο στις δικές του ανάγκες, παρά στις δικές σου. Και ο εραστής σου θα σου υπενθυμίσει αυτή την ανισορροπία. Αν η δομή που έχεις δημιουργήσει στον συναισθηματικό σου κόσμο είναι λειτουργική, τότε διατηρείς το δικαίωμα να τη διατηρήσεις ανέπαφη!

Καρκίνος

Ο συναισθηματικός σου κόσμος ή η σχέση σου μπορεί να βιώσει ένα δυνατό κύμα σοβαρότητας πολύ σύντομα. Για αυτό μην εκπλαγείς αν το ταίρι σου σε κατηγορήσει πως βλέπεις το δεσμό σας, σαν επιχείρηση. Αν καταφέρεις να προσγειωθείς στην πραγματικότητα, θα μπορέσεις να διατηρήσεις τη φλόγα και να δημιουργήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες στη σχέση σου.

Λέων

Μια ανόητη προσέγγιση στα ερωτικά σου, είναι να καείς στις φλόγες του πάθους σου. Αν μη τι άλλο, η ενίσχυση του πάθους με ένα ισχυρότερο επίπεδο γείωσης θα γίνει ο καταλύτης για την εξέλιξη και την πρόοδο του δεσμού σου. Αν θέλεις να ενισχυθούν τα θεμέλια της σχέσης σου, τότε αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να τα καταφέρεις.

Παρθένος

Το να είσαι αποφασισμένη να φέρεις αλλαγές στην ερωτική σου ζωή, δε σημαίνει αυτόματα, πως πρέπει να είσαι επιθετική. Μπορείς να συνδυάσεις υπέροχα τη φαντασία και την πρόληψη, για να σε βοηθήσουν να λάβεις μέτρα ή αποφάσεις που διαφορετικά, ενδέχεται να μην είχες κάνει. Με αυτό τον τρόπο το ερωτικό μέλλον της σχέσης σου, θα έχει πολύ διαφορετικό αποτέλεσμα. Επομένως τόλμησε να κάνεις αλλαγές, που δεν τολμούσες να κάνεις παλαιότερα!

Ζυγός

Θα σου φανεί πως κατά κάποιο τρόπο, το παθιασμένο μονοπάτι σου φαίνεται λιγότερο εμποδισμένο. Ίσως, επηρεάζεσαι λιγότερο από περισπασμούς σε άλλες περιοχές της ζωής σου τώρα. Με την κατάργησή τους, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις ευκολότερα, μια οριστική ρομαντική λίστα τρόπων, που θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα ανακαλύψεις επίσης πως οι καινούργιες σου προτεραιότητες, αντικαθιστούν τις παλιές. Εμπιστέψου το γεγονός, πως η καινούργια σου σαφήνεια σου δείχνει τη νέα κατεύθυνση.

Σκορπιός

Η σημασία του να συζητάς με τον εραστή σου ό,τι θέμα προκύπτει στα ερωτικά σας, θα καταστεί σαφής με περισσότερους από έναν τρόπους τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, ίσως χρειαστεί να θυμάσαι πότε είναι καλό, να κρατάς κρυφά τα ερωτικά σου χαρτιά. Μερικά ζητήματα πρέπει να παραμένουν στην άκρη για να χρησιμοποιηθούν κάποια άλλη στιγμή, πιο κατάλληλη. Το να μην φανερώσεις «τα φύλλα» σου, θα σε βοηθήσει επίσης να γίνεις ο ακροατής που χρειάζεται τώρα, το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης

Ακόμα κι αν θέλεις να ενθαρρύνεις την ελευθερία ή την ευελιξία στη σχέση σου, θα νιώσεις έντονη επιθυμία να έχεις τον έλεγχο. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να είναι ελκυστικό. Τώρα όμως, μάλλον δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το επιχειρήσεις. Για αυτό προσπάθησε να είσαι ευέλικτη και συγκεντρωμένη, με τον τρόπο που έχει ανάγκη τώρα ο εραστής σου.

Αιγόκερως

Αν προτιμάς να αντικαταστήσεις μια έντονη, παθιασμένη συνάντηση ή εμπειρία με κάτι πιο χαλαρό και ψύχραιμο, τότε αναζήτησέ το. Ξέρεις πως έχεις κάτι καλό στα χέρια σου, όταν ξεχνιέσαι με τις ώρες σε συζητήσεις με κάποιο ενδιαφέρον άτομο. Ίσως, βάζοντας σύντομα μια επική ερωτική περιπέτεια στη λίστα αναμονής, να την καταστήσει ακόμη πιο συναρπαστική όταν τελικά συμβεί.

Υδροχόος

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που γνωρίζει τα οφέλη του αυθορμητισμού ή των ξαφνικών εξελίξεων, είναι το δικό σου! Έτσι, δεν χρειάζεται να εκνευριστείς ή να αποθαρρυνθείς, αν κάτι δεν ακολουθεί το σχέδιο. Κάνε το σωστό και εντόπισε τις ευκαιρίες που προσφέρονται σε οποιαδήποτε αλλαγή. Μπορείς να κερδίσεις πολλούς ερωτικούς πόντους, μετατρέποντας μια αρνητική κατάσταση σε κάτι θετικό τώρα.

Ιχθύες

Αυτή η υπέροχη διαίσθησή σου! Θα μάθεις πώς να τη χρησιμοποιείς, όταν έρθεις σε επαφή με μια δημιουργική λύση για μια πρόκληση στην ερωτική σου ζωή. Θα καθοδηγήσει επίσης τα λόγια και τις ενέργειές σου, για να κάνεις τον εραστή σου να νιώσει πιο αισιόδοξος. Η εσωτερική σου φωνή, θα σε ενημερώσει να εφαρμόσεις τον ανάλογο στοχασμό και καλοσύνη, όπου χρειάζονται και τα δύο. Το να μπορείς να κάνεις τον εραστή σου να χαμογελάσει, θα είναι το υπέροχο κερασάκι στην τούρτα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments