Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης: Με τους νεαποκτηθέντες κατεβαίνει η ομάδα του Πειραιά

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης: Με τους νεαποκτηθέντες κατεβαίνει η ομάδα του Πειραιά
Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης: Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κατεβάσει μια ενδεκάδα όπου οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους νεαποκτηθέντες «ερυθρόλευκους».

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει την ευκαιρία στους νεαποκτηθέντες του Ολυμπιακού να δείξουν τι μπορούν να κάνουν στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Πειραιώτες υποδέχονται το μεσημέρι του Σαββάτου (15:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2) την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Superleague.

Να σημειώσουμε ότι εκτός αποστολής έμεινε ο Ραφίνια εν όψει του σπουδαίου ματς στο Μάντσεστερ με τη Σίτι για το Champions League, ενώ στον πάγκο θα μείνουν και άλλοι παίκτες που έχουν δώσει συνεχόμενα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα.

Η «πειραματική» ενδεκάδα του Πορτογάλου τεχνικού

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ντρέγκερ, Σεμέντο, Σισέ και Βινάγκρε. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά και Πέπε, ενώ στα πλάγια θα αγωνιστούν οι Ραντζέλοβιτς και Λοβέρα. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Χασάν.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή συμπληρώνουν Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μπρούμα, Μπρούνο, Κάιπερς, Ελ Αραμπί, Χολέμπας, Καραργύρης, Κρίστινσον, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τιάγκο Σίλβα και Βαλμπουενά.

Την πλήρη εμπιστοσύνη του Μαρτίνς έχει ο Μπουχαλάκης

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε στο «Ντραγκάο» απέναντι στην Πόρτο αφού δέχθηκε νωρίς γκολ και δεν κατάφερε να αντιδράσει. Το γκολ, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, ήρθε από λάθος του Ανδρέα Μπουχαλάκη, αλλά αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει και του δείχνει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Για το συγκεκριμένο θέμα έχει γράψει το «Φως των Σπορ». «Ο Μαρτίνς δεν χρειάζεται να πει κάτι στον Μπουχαλάκη. Δεν έχει να του πει, άλλωστε, και κάτι για τη φάση του 1-0 στο Πόρτο. Του έχει τυφλή εμπιστοσύνη και του το δείχνει. Ήταν μια άτυχη στιγμή, από αυτές που μπορεί να συμβούν σε όλους. Εκείνοι που δεν κατάλαβαν την ακραία κριτική που ασκήθηκε στον Μπουχαλάκη ήταν οι συμπαίκτες του! Κανένας μέσα στα αποδυτήρια δεν κατηγορούσε τον Μπουχαλάκη για την ήττα στο «Ντραγκάο». Αντιθέτως, τα έβαλαν με τους εαυτούς τους που δεν κατάφεραν στα υπόλοιπα 80 λεπτά να παραβιάσουν την εστία της Πόρτο», σημειώνει σε ρεπορτάζ της η καθημερινή αθλητική εφημερίδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments