Lifestyle

Απασφάλισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τον Γιάννη Πλούταρχο – Όχι δεν θα τον δείτε στην εκπομπή μου

Απασφάλισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τον Γιάννη Πλούταρχο – Όχι δεν θα τον δείτε στην εκπομπή μου
Σπύρος Παπαδόπουλος: Μίλησε για το σποτ του «Μένουμε Σπίτι» και ξεκαθάρισε ότι ο Γιάννης Πλούταρχος δεν θα εμφανιστεί στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ένας από τους ηθοποιούς που δεν μιλάει συχνά στους δημοσιογράφους αλλά τώρα παραχώρησε δηλώσεις και έβγαλε και … ειδήσεις. Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής του «Στην Υγειά μας» μίλησε για το σποτ του «Μένουμε Σπίτι» και δεν δίστασε να απαντήσει σε ερώτημα για τον Γιάννη Πλούταρχο.

Για το «Μένουμε Σπίτι»

«Είχα πει ότι δεν μπορώ να πάρω εγώ στους ώμους μου αυτό το πράγμα, να κλείσω τον κόσμο μέσα, πρέπει να με πείσετε. Και με έπεισαν δυστυχώς», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Στη συνέχεια, όταν οι ερωτήσεις κινήθηκαν γύρω από το Στην υγειά μας ρε παιδιά και τους καλλιτέχνες που δεν έχουν πάει ποτέ, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν σαφής:

«Όχι, δεν νομίζω (σ.σ. να δείτε τον Γιάννη Πλούταρχο στην εκπομπή). Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν θέλουν να έρθουν, κάποιοι άλλοι που δεν θέλω εγώ να έρθουν».

 

Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» είναι το μακροβιότερο σόου στην ελληνική τηλεόραση

Το “Στην υγεία μας ρε παιδιά” είναι ο τίτλος μιας εβδομαδιαίας ψυχαγωγικής εκπομπής που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ από το 2017, ενώ πριν προβαλλόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV και, παλιότερα, από το 2004 έως το 2013, από τον τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΤ. Παρουσιαστής είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, τη μουσική τίτλων έχει αναλάβει ο Περικλής Κανάρης και τη σκηνοθεσία η Δήμητρα Ρεκλείτου.

Ιστορία

Η πρώτη εκπομπή προβλήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 2004, στην NET και ήταν αφιερωμένη στον Μάνο Ελευθερίου και η δεύτερη στις 30 Οκτωβρίου 2004 αλλά αυτήν τη φορά ήταν αφιερωμένη στο λαϊκό τραγούδι. Στις 8 Ιουνίου 2013, τρείς μέρες πρίν το αιφνίδιο κλείσιμο της ΕΡΤ, προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή στη τότε ΝΕΤ. Στις 12 Οκτωβρίου 2013 η εκπομπή έκανε πρεμιέρα από την συχνότητα του ALPHA με αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, ενώ στο όνομα προστέθηκε το “ρε παιδιά”. Η τελευταία εκπομπή προβλήθηκε στις 17 Ιουνίου 2017. Στις 17 Σεπτεμβρίου η εκπομπή μετακόμισε στην συχνότητα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και από τότε προβάλλεται ανελλιπώς κάθε Σάββατο.

Θεματολογία

Η θεματολογία κάθε εκπομπής επικεντρώνεται σε ένα τιμώμενο πρόσωπο που η εκπομπή έχει αφιερωθεί σε αυτό, αν είναι εν ζωή παρευρίσκεται, και η ορχήστρα της εκπομπής εκτελεί τις επιτυχίες αλλά και άλλα πιο άγνωστα προς τον κόσμο κομμάτια του. Η εκπομπή ενδέχεται να μην είναι αφιερωμένη σε πρόσωπο αλλά σε μουσικές επιτυχίες διάφορων περιόδων ή να είναι εορταστική (Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά, καλοκαίρι).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments