Video

Τζένη Θεωνά Δήμος Αναστασιάδης: Τον αγαπώ, τον εκτιμώ και τον θαυμάζω – Η τρυφερή εξομολόγησή της

Τζένη Θεωνά Δήμος Αναστασιάδης: Τον αγαπώ, τον εκτιμώ και τον θαυμάζω – Η τρυφερή εξομολόγησή της
Τζένη Θεωνά Δήμος Αναστασιάδης: Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και τη γνωριμία της με τον όμορφο τραγουδιστή.

Καλεσμένη στη βραδινή, ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος» με παρουσιαστές τον Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, ήταν το βράδυ της Παρασκευής (30 Οκτωβρίου) η γοητευτική ηθοποιός Τζένη Θεωνά.

Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και τον Κωνσταντίνο Ρήγο για τον οποίο δεν μίλησε με τα… ωραιότερα ομολογουμένως λόγια. Πιο συγκεκριμένα, η Τζένη Θεωνά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα μια μαμά πολύ θεατρόφιλη, που αγαπούσε πολύ το διάβασμα και τη λογοτεχνία οπότε υπήρχαν προσλαμβάνουσες. Μας πήγαινε κάθε Κυριακή σε παιδικό θέατρο και βλέπαμε πάρα πολλές ωραίες παραστάσεις. Αισθανόμουν πάντα πως ήθελα να γίνω ηθοποιός. Η πιο καθαρή αίσθηση που έχω από αυτή την απόφαση είναι όταν παίζαμε παιχνίδια, ρόλους και εγώ έλεγα πως θα γίνω ηθοποιός».

«Αυτό κάπως ξεχάστηκε στην πορεία λόγω αγάπης προς τη μάθηση, αλλά δεν ήμουν καθόλου δημοφιλής στο σχολείο. Ήμουν φυτό και πολύ παιδάκι, καθόλου θυληκή! Είχα όλα τα αρνητικά! Είχα φίλες αλλά ποτέ δεν ήμουν η ωραία του σχολείου» παραδέχθηκε, με χαμόγελο, η ηθοποιός προσθέτοντας πως «υπήρχαν πολλές πιο γυναίκες και κυρίως μη φυτά. Σε μένα άργησε να έρθει αυτό».

Πώς γνωρίστηκε με τον Δήμο Αναστασιάδη;

Όσο αφορά, ωστόσο, στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Κωνσταντίνο Ρήγο, η Τζένη Θεωνά δεν δίστασε να προδώσει πως «με τον Δήμο γνωριστήκαμε στο Rocky Horror Show που είναι αυτή η υπέροχη ταινία και κάναμε παράσταση με τον Κωνσταντίνο Ρήγο. Μια φοβερή περσόνα, βιτριολική ο οποίος μου είχε μιλήσει πάρα πολύ άσχημα. Με πάρα πολλές αφορμές. Πολύ, πολύ, πολύ άσχημα. Με έχει προσβάλει επανειλημμένα. Είναι το χόμπι του αυτό. Μιλάμε για bullying».

Τέλος, αναφορικά με την κοινή ζωή με τον Δήμο Αναστασιάδη, η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε το εξής: «Δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι κανόνες της πιάτσας. Τον αγαπάω πάρα πολύ. Τώρα είμαι έξαλλη μαζί του, είμαι πάρα πολύ θυμωμένη. Δεν σηκώνει ποτέ το τηλέφωνο και υπάρχουν και άλλα σημάδια απουσίας και ψυχραιμίας όταν γίνομαι έξαλλη. Παρόλα αυτά τον αγαπώ, τον εκτιμώ τον θαυμάζω και είναι και πολύ όμορφος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments