Ελλάδα

Αλήτες – άθλιοι: Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου

Αλήτες – άθλιοι: Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου
Νίκος Χατζηνικολάου: Την επίθεση στον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου σχολίασε ο δημοσιογράφος στο twitter χωρίς να κρύβει την οργή του.

Η επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ έχει καταγγελθεί από όλα τα κόμματα, από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και από πολλούς ακόμα με δημόσιο λόγο. Ένας από αυτούς που σχολίασαν την επίθεση είναι και ο Νίκος Χατζηνικολάου που ανέβασε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, χαρακτηρίζοντας τους δράστες ως αλήτες και άθλιους.

«Αλήτες! Άθλιοι! Ζητείται δικαιοσύνη» έγραψε ανοίγοντας ταυτόχρονα διάλογο με τους ακολούθους του που έσπευσαν να σχολιάσουν. Εις εξ αυτών μάλιστα σχολίασε ειρωνικά: «Εσείς όμως να κάνετε “Ενώπιος ενωπίω” με καλλιτέχνες» για να πάρει την οργισμένη απάντηση Χατζηνικολάου:

«Άσχετο… Και θλιβερό. Κάνω δύο ώρες ραδιόφωνο και μιά ώρα τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων την ημέρα. Αλλά εσένα σε ενοχλεί η μια ώρα την εβδομάδα που εδώ και τριάντα χρόνια παρουσιάζω το Ενώπιος Ενωπίω. Αδιαφορώ για τις ανοησίες που μου γράφεις».

Το αποτρόπαιο συμβάν

Υπενθυμίζεται ότι τη φωτογραφία, η οποία συνοδεύτηκε από μακροσκελές κείμενο, δημοσίευσε γνωστή ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου, και έφερε την υπογραφή «Πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης». Η χθεσινή επίθεση έγινε στις 11.30 το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστοι εκτός του πανεπιστημιακού χώρου μπήκαν στο Ίδρυμα κατευθυνόμενοι προς τα γραφεία της διοίκησης. Αιτιολόγησαν τη βίαιη εισβολή τους ως διαμαρτυρία για τις εκκενώσεις καταλήψεων δημόσιων κτιρίων.

Οι άγνωστοι που εισέβαλαν στο γραφείο του Δημήτρη Μπουραντώνη έσπασαν τον υπολογιστή του, κατέστρεψαν έγγραφα και αντικείμενα αξίας, και προκάλεσαν φθορές στο γραφείο της Γραμματείας του πρύτανη και έξω από το γραφείο του αντιπρύτανη. Σημειώνεται ότι πριν από 20 μέρες άγνωστοι είχαν εισβάλει και στο κτίριο της Διοίκησης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου προκαλώντας ζημιές, χωρίς όμως να επιτεθούν σωματικά στη διοίκηση και σε διοικητικούς υπαλλήλους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments