Lifestyle

Αφροδίτη Μπάρμπα My Style Rocks: Από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες της εκπομπής

Αφροδίτη Μπάρμπα My Style Rocks: Από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες της εκπομπής
Αφροδίτη Μπάρμπα My Style Rocks: Η καλλονή πάντως, δεν συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσω του fashion show.

Το My Style Rocks, η στιλάτη ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης στον ΣΚΑΙ, έχει αναδείξει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές υπάρξεις στην ελληνική σόουμπιζ. Μεταξύ αυτών, η Ιωάννα Τούνη, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Αλεξάνδρα Παναγιωτάρου, ενώ στον φετινό κύκλο από τις διαγωνιζόμενες που ξεχωρίζουν είναι η Αφροδίτη Μπάρμπα.

Όμως, πρόκειται για ένα κορίτσι που δεν συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσω του My Style Rocks αφού η νεαρή καλλονή έκλεψε τις εντυπώσεις στο Greece Next Top Model, πριν από έναν χρόνο περίπου ενώ λίγους μήνες νωρίτερα, είχε αποκαλύψει την περιπέτεια που είχε ζήσει στα χέρια ενός Σεΐχη από το Ντουμπάι.

Η Αφροδίτη Μπάρμπα ήταν μία από τις διαγωνιζόμενες που, αν μη τι άλλο, έκλεψε τις εντυπώσεις στο επεισόδιο του Greece Next Top Model, με το μοντέλο και μαμά ενός παιδιού να λαμβάνει άκρως κολακευτικά σχόλια για το κορμί και την ομορφιά της, με αποτέλεσμα να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Η ίδια έχει μία κόρη, την οποία απέκτησε με Σεΐχη από το Ντουμπάι. «Ήταν πολύ γοητευτικός. Ο γάμος με τον σεΐχη έγινε στις Μαλδίβες. Ακούγεται ονειρικό αλλά δεν είναι. Με ]ζήτησε σύντομα σε γάμο. Έμεινα άμεσα έγκυος», είχε δηλώσει λίγους μήνες νωρίτερα, εμφανιζόμενη σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ο Σεΐχης, αν και με καταγωγή από το Ντουμπάι, είναι γεννημένος στο Λονδίνο και έχει βρετανική υπηκοότητα. Ωστόσο, τίποτα δεν προμήνυε το τι θα ακολουθούσε. «Στην εγκυμοσύνη μου άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά. Μου πρόσφερε τα πάντα αλλά ζούσα σε μικρό κλουβί. Ήμουν καλυμμένη όλη όταν κυκλοφορούσα. Ήταν δύσκολο να βγω έξω μόνη μου. Δεν είχα φίλους, δεν είχα τίποτα. Η μόνη μου παρέα ήταν το προσωπικό», είχε σπεύσει να δηλώσει η γοητευτική Αφροδίτη.

Όπως είχε εξηγήσει, παράλληλα, «με μείωνε σαν γυναίκα, μου μιλούσε άσχημα, δεν έδινε σημασία ούτε σε εμένα, ούτε στο παιδί, δεν άφηνε χρήματα». «Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα. Μια μέρα που είχαμε τσακωθεί και είχε φύγει από το σπίτι. Μου είχε πει να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα», είχε συμπληρώσει.

Τώρα λοιπόν, μένει στην Ελλάδα και ασχολείται με αυτό που αγαπά. Και δεν είναι κάτι άλλο από τον χώρο της μόδας ενώ είναι και πολύ δραστήρια στα social media. Συγκεκριμένα, στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram μετρά χιλιάδες ακολούθους ενώ συχνά πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες της είτε από επαγγελματικές υποχρεώσεις της είτε από την καθημερινότητά της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments