Αθλητισμός

Σαλπιγγίδης ΠΑΟΚ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα

Σαλπιγγίδης ΠΑΟΚ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα
Σαλπιγγίδης ΠΑΟΚ: Την πιθανότητα επιστροφής του σχολίασε ο Γιώργος Σαββίδης.

«Παράθυρο» για επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη άνοιξε ο Γιώργος Σαββίδης μέσω αναρτήσεων στα social media καθώς σε διάλογο που είχε με οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Instagram, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Έλληνα διεθνούς.

Πιο συγκεκριμένα, την πιθανότητα επιστροφής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον «Δικέφαλο του Βορρά» σχολίασε σε διάλογο που είχε με οπαδούς του συλλόγου στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Με αφορμή την επιστροφή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Κ17 από τον Στέλιο Μαλεζά, ένας οπαδός ζήτησε την επιστροφή και του γνωστού ποδοσφαιριστή. Όπως απάντησε λοιπόν, ο Γιώργος Σαββίδης, είναι πιθανό να αναλάβει πόστο στην ομάδα, σε διαφορετικό ρόλο από αυτόν του προπονητή.

Μάλιστα, ανέφερε μεταξύ άλλων το εξής: «Ήταν ο μοναδικός που δέχτηκε να μειωθούν στα μισά τα λεφτά του. Δεν το σκέφτηκε καν» και παράλληλα, πέταξε «καρφιά» για άλλους παίκτες που εκτιμούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Λυπάμαι που θαυμάζετε κάποιους παίκτες που, κατά τη γνώμη μου, έκαναν μεγαλύτερο κακό στον ΠΑΟΚ». Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το metrosport, η κουβέντα μεταξύ του βετεράνου επιθετικού και των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε πριν αρκετό καιρό.

Ωστόσο, δεν ειπώθηκαν συγκεκριμένα πράγματα για τον ρόλο που θα έχει ο πρώην διεθνής επιθετικός. Απλά μέσα από τη συζήτηση φάνηκε ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έδειξε ότι δεν έχει στο μυαλό του να γίνει προπονητής. Προφανώς όμως, εντός της οικογένειας Σαββίδη υπάρχει η σκέψη να αξιοποιηθεί, όπως προανήγγειλε ο Γιώργος Σαββίδης. Λογικά, από εδώ και πέρα, αναμένεται νέα κρούση στον Έλληνα αθλητή, με συγκεκριμένη πρόταση.

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο Έλληνας πρώην διεθνής επιθετικός ποδοσφαιριστής, έχει αγωνιστεί κυρίως στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό για τέσσερα χρόνια (από το 2006 μέχρι και το 2010), ενώ ήταν βασικό στέλεχος της εθνικής Ελλάδας από το 2005 έως το 2014, της οποίας υπήρξε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκόραρε σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, εναντίον της Νιγηρίας και ο πρώτος που έχει σκοράρει σε τελική φάση τόσο ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου, όσο και ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Επίσης είναι ο πρώτος σκόρερ των ελληνικών συλλόγων στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις έχοντας σημειώσει 30 τέρματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments