Ελλάδα

Σκληρό post της Έλενας Ακρίτα για τον Μητσοτάκη και τον Χρυσοχοΐδη

Σκληρό post της Έλενας Ακρίτα για τον Μητσοτάκη και τον Χρυσοχοΐδη
Ακρίτα για Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη: Τα όσα συνέβησαν στο Γαλάτσι έκαναν έξαλλη την Ελληνίδα δημοσιογράφο και σεναριογράφο.

Οργισμένη εμφανίζεται η Έλενα Ακρίτα με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και καλεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να τον διώξει.

Την άμεση ευθύνη του ίδιου του πρωθυπουργού για τις αγριότητες των ΜΑΤ όπου φέρεται να χτύπησαν και 5χρονο παιδί στο Γαλάτσι υπογραμμίζει η Ελληνίδα δημοσιογράφος και σεναριογράφος σε νέα της ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook. «Κι επειδή εσύ δεν θα παραιτηθείς ποτέ… Την κτηνωδία στο Γαλάτσι θα τη γράψει η Ιστορία. Το πεντάχρονο θύμα της αστυνομικής βίας θα το γράψει η Ιστορία».

«Μητσοτάκη, είσαι ο πολιτικός του προϊστάμενος και την ευθύνη την έχεις εσύ. Αυτός που έκανες υπουργό… προστασίας (;) του πολίτη έχει αμολήσει τα σκυλιά του κι όποιον πάρει ο χάρος. Με τις ευλογίες του αφεντικού τους δέρνουν και βιαιοπραγούν. Εξευτελίζουν πολίτες. Χλευάζουν τη διαφορετικότητα. Παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Εσύ τον διάλεξες. Σε εσένα χρεώνονται τα αίσχη του».

«Μητσοτάκη, εσύ φταις. Αφήνει τον Λαγό να φύγει. Αφήνει τον Παππά να φύγει. Βάζει ανήλικους στη φυλακή. Δέρνει πεντάχρονα. Αν δεν το κάνεις σήμερα, αν δεν το κάνεις τώρα, αποχαιρετά την την υστεροφημία σου που χάνεις. Γιατί αυτό που γίνεται επί των ημερών Χρυσοχοΐδη, ο ελληνικός λαός δεν θα το ξεχάσει ποτέ».

Ακολουθεί η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Επίσης, η Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε μια ανάρτηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από το προσωπικό και επίσημο προφίλ του στο Twitter, στο οποίο ο υπουργός γράφει το εξής: «Όποιος χτυπά, δεν έχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία. Όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά», με την Έλενα Ακρίτα να εκφράζει τη στάση της: «Συμφωνούμε. Παραιτήσου». Και όπως ήταν αναμενόμενο, και οι δύο αναρτήσεις είχαν τρομερή απήχηση με τους διαδικτυακούς της φίλους να της χαρίζουν τα likes τους ενώ δεν δίστασαν να εκφράσουν και εκείνοι την άποψή τους επί του θέματος.

Σε προηγούμενη ανάρτησή της πάντως, η σεναριογράφος σχολίασε την είδηση ότι ο Μητροπολίτης Θεόκλητος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. «Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Θεόκλητος που χωρίς μάσκα έκανε τη λειτουργία στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης. Λογικά θα κόλλησε στο θέατρο», τόνισε στη δημοσίευσή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments