Ελλάδα

Νεκρός Έλληνας πολίστας κατά τη διάρκεια προπόνησης

Νεκρός Έλληνας πολίστας κατά τη διάρκεια προπόνησης
Η Πάτρα θρηνεί τον χαμό του αθλητή.

Η είδηση του θανάτου του Έλληνα πολίστα κατά τη διάρκεια αγώνα βύθισε στη θλίψη την πόλη της Πάτρας, με την εν λόγω πόλη να θρηνεί για την απώλειά του.

Ο λόγος για τον αθλητή της ΝΕΠ Κωνσταντίνο Αντίοχο ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης (5 Νοεμβρίου) σε ηλικία 43 ετών την ώρα της προπόνησης, κατά τη διάρκεια προπονητικού φιλικού με τον ΝΟΠ. Γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1977 και ήταν ο μικρότερος γιος του Φίλιππα Αντίοχου ενώ από μικρός έπαιζε πόλο στα χνάρια του αδελφού του, Λάμπρου.

Σύμφωνα με το sportin είχαν περάσει μόλις πέντε λεπτά από την έναρξη του φιλικού στο οποίο ξεκίνησε βασικός. Σε εκείνο το σημείο αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του Φώτη Γιαννόπουλο και έκατσε, όπως όλοι οι αναπληρωματικοί, στο πλακάκι στην πισίνα. Λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο νερό. Ο πρώτος που αντιλήφθηκε το τραγικό γεγονός ήταν ο συμπαίκτης του, Παναγιώτης Ορφανός.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τον έβγαλαν από το νερό και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, όταν βγήκε από την πισίνα λιποθύμησε και του έκαναν τεχνητή αναπνοή ενώ έκαναν και χρήση απινιδωτή. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου δεν κατέστη δυνατόν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Έτσι, αδιευκρίνιστα παραμένουν ακόμα τα αίτια του θανάτου του ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για καρδιακό πρόβλημα, χωρίς όμως ο ίδιος να είχε προηγούμενο ιστορικό. Ήταν εν ενεργεία αθλητής, μη καπνιστής και δεν είχε εκφράσει παράπονα για ενοχλήσεις.

Πότε θα γίνει η κηδεία του;

Στις 15.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Μπεγουλάκι της Πάτρας θα κηδευτεί ο 43χρονος Κωνσταντίνος Αντίοχος που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης, την ώρα της προπόνησης στο κολυμβητήριο Πεπανός, όπως αναφέρει το thebest. Απαρηγόρητη η σύζυγός του Βασιλική και τα δύο του παιδιά Φίλιππος και Μαρκέλλα, οι γονείς του, ο αδελφός του, οι συγγενείς και οι φίλοι του ενώ η Πάτρα «ξύπνησε παγωμένη» από το τραγικό μαντάτο του χαμού του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments