Ελλάδα

Sms στο 13033 για μετακίνηση του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο γίνεται viral

Sms στο 13033 για μετακίνηση του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο γίνεται viral
13033 μηνύματα: Ο Τζο Μπάιντεν πήρε «άδεια» για να μπορέσει να κυκλοφορήσει.

Το 13033 επέστρεψε στην καθημερινότητά μας και όπως έχει γίνει σαφές, το 2020 είναι η χρονιά των τροποποιήσεων και των εξελίξεων γιατί όσο ολόκληρος ο πλανήτης δίνει τη δική του μάχη εναντίον της πανδημίας, είχαμε και αλλαγή στην πολιτική ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής καθώς πλέον ο πρόεδρος είναι ο Τζο Μπάιντεν.

Και όπως συμβαίνει συνήθως σε περιόδους έντονων αλλαγών, πολλοί προσπαθούν να σχολιάσουν τα δρώμενα με ένα χιουμοριστικό τρόπο. Μάλιστα, τα social media βοηθούν σε αυτή τη διαδικασία κάνοντας κάτι viral, όπως το μήνυμα που… έστειλε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ στο 13033 προκειμένου να μετακινηθεί καθώς, ας μην ξεχνάμε, πως έχουμε και lockdown!

Έτσι, με την… άδεια του 13033 φαίνεται πως πραγματοποιήθηκε η μετακίνηση του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο, με το εν λόγω μήνυμα να γίνεται viral. Πρόκειται για ένα μήνυμα που είναι προσαρμοσμένο βέβαια στην ελληνική πραγματικότητα του lockdown.  Και αυτό διότι ένας χρήστης θεώρησε σωστό να ζητήσει «άδεια» προκειμένου ο… Τζο Μπάιντεν μετακινηθεί στον Λευκό Οίκο μετά την νίκη του.

«3 ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ», έγραψε στο μήνυμα που έστειλε, με την υπηρεσία να το εγκρίνει γράφοντας «ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ 3 ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ».

Δείτε το «μήνυμα» του Τζο Μπάιντεν στο 13033:

Σαρωτική η νίκη του Τζο Μπάιντεν

Ο Τζο Μπάιντεν είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες σύμφωνα με την πλειονότητα των αμερικανικών ΜΜΕ, χάρη στη νίκη του στην Πενσιλβάνια, που του επέτρεψε να περάσει το όριο των 270 μεγάλων εκλεκτόρων που απαιτούνταν προκειμένου να ανοίξουν οι πόρτες του Λευκού Οίκου. Εκτός από τα παραδοσιακά προπύργια των Δημοκρατικών όπως η Νέα Υόρκη ή η Καλιφόρνια, ο πρώην αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα κέρδισε πολιτείες που είχε κερδίσει ο Ντόναλντ Τραμπ το 2016: το Μίσιγκαν, την Πενσιλβάνια, το Ουισκόνσιν και, σύμφωνα με δύο ΜΜΕ, την Αριζόνα. 

Το δίκτυο Fox News και το αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων Associated Press (AP) έκριναν τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, πως ο Δημοκρατικός υποψήφιος είχε κερδίσει αυτή την παραδοσιακά ρεπουμπλικανική πολιτεία των δυτικών ΗΠΑ, εκτιμώντας πως θα ήταν αδύνατο για τον πρόεδρο να ανακτήσει έδαφος. Άλλα ΜΜΕ, όπως οι New York Times ή το CNN, προτίμησαν να περιμένουν για να αποδώσουν τη νίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments