Διεθνή

Τι έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ μόλις έμαθε ότι έχασε

Τι έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ μόλις έμαθε ότι έχασε
ΗΠΑ εκλογές: Στο γήπεδο του γκόλφ έπνιξε τον πόνο του ο Τραμπ για τη νίκη του Μπάιντεν στις εκλογές

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιμένει μόνος του χωρίς τη στήριξη των Ρεπουμπλικάνων να δηλώνει ότι κέρδισε στις εκλογές. Την ώρα που ο νικητής Τζο Μπάιντεν απευθύνει μήνυμα ενότητας στον αμερικανικό λαό, ο Τραμπ στην πρώτη του έξοδο από τον Λευκό Οίκο μετά την ημέρα της αναμέτρησης την περασμένη Τρίτη επέλεξε να μετακινηθεί στη Βιρτζίνια, όπου διατηρεί γήπεδο γκολφ. Εκεί πέρασε την ώρα του εξασκώντας το σπορ μαζί με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός του.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά media, στην είσοδο της εγκατάστασης του γκολφ στη Βιρζίνια, ο Ντόναλντ Τραμπ είδε να τον περιμένουν υποστηρικτές του Τζο Μπάιντεν με σημαίες, ωστόσο το περιστατικό δεν πήρε μεγάλη έκταση. Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως τα αμερικανικά δίκτυα αναφέρουν ότι τη στιγμή που ανακοινώθηκε οριστικά η νίκη του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν εντός του γηπέδου και έπαιζε γκολφ.

Σε κάθε περίπτωση, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων δείχνει αποφασισμένος να μην αποδεχθεί τόσο εύκολα το εκλογικό αποτέλεσμα. «Όλοι ξέρουμε γιατί ο Τζο Μπάιντεν βιάζεται να προσποιηθεί ανυπόστατα ότι είναι ο νικητής, και γιατί οι σύμμαχοί του στα ΜΜΕ προσπαθούν τόσο πολύ τον βοηθήσουν: δεν θέλουν να γίνει γνωστή η αλήθεια», ανέφερε σε μια δήλωση. «Το απλό γεγονός είναι πως αυτές οι εκλογές είναι ακόμη πολύ μακριά από το να έχουν τελειώσει».

Στην πρώτη του ανάρτηση μάλιστα στο twitter μετά την ανακήρυξη νίκης του Τζο Μπάιντεν, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος έγραψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα Σαββάτου προς Κυριακής (ώρα Ελλάδας) με κεφαλαία γράμματα: «Οι παρατηρητές δεν επετράπησαν στις αίθουσες καμέτρησης. Κέρδισα τις εκλογές, πήρα 71.000.000 νόμιμες ψήφους». Αυτό το πρώτο tweet Τραμπ που επισημάνθηκε αμέσως από το twitter ότι ενδεχομένως η ανάρτηση εμπεριέχει ψευδές περιεχόμενο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments